Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Power banka + reproduktor XDREAM X-power plus modrá

Power banka + reproduktor XDREAM X-power plus modrá
Cena nyní (s DPH):
890,- Kč
bez DPH
736,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Powerbanky

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08890767

  • Power banka + reproduktor XDREAM X-power plus modráX-Power Plus externí baterie, reproduktor a stojánek v jednom. X-Power je Váš nový zdroj mobilní energie, který funguje nejen jako 3000 mAh baterie a stojánek, ale poslouží Vám i jako přenosný reproduktor pro Vaší mobilní zábavu. Potěší Vás jasným a ostrým zvukem, zatímco se Váš přístroj nabíjí. S X-Power Plus už nemusíte mít strach, že se Vám přístroj opět vybije. Díky vysokokapacitní lithium-iontové Samsung baterii stačí jen zapojit Váš telefon nebo mp3 přehrávač do Vašeho X-Power Plus a nabíjení se automaticky spustí.

    X-Power Plus přináší nový život Vašim mobilním mediím. Díky kvalitnímu reproduktoru v plném frekvenčním rozsahu se můžete podělit o skvělý zvuk na cestách bez potřeby dalších kabelů a zařízení. X-Power Plus umožňuje nastavovat ideální pozorovací úhel pomocí otočného kloubu. Můžete tak po zapojení 3.5 mm konektoru vždy pohodlně sledovat jakákoliv multimédia.

    X-Power Plus je dokonalým kompromisem mezi funkčností, velikostí a stylem. Vejde se snadno do jakékoliv kabelky, brašny nebo batohu. Jeho kompaktní a sofistikovaný design se může pochlubit tím, že má pouze jeden USB port a žádná tlačítka.

    X-Power Plus je chytřejší než ostatní baterie a reproduktory. Pouhým připojením rozpozná, jestli má nabíjet sebe nebo jiné zařízení. Díky detekci audio signálu začne po zapojení do přístroje i sám reprodukovat hudbu, takže využívá své energie jen když jí opravdu potřebujete. Samozřejmostí je automatické vypnutí.

    X-POWER PLUS má slitinové, broušené tělo a nabízíme Vám jej ve variantách: bílá, růžová, modrá, oranžová a zelená.


    OBECNÉ SPECIFIKACE

    Rozměry: 130x30mm
    Hmotnost: 130g
    Baterie: Samsung Li-Ion 3000mAh
    Životnost baterie: >1000 nabíjecích cyklů
    Nabití: 4-5 hodin


    Přehrávání hudby:
    Vytáhni, otoč a najdi tu správnou polohu. Reproduktor X-POWER PLUS je vybaven jednoduchým hřídelovým polohovacím mechanismem s funkcí aretace zařízení do několika poloh. Připojte 3,5 mm konektor reproduktoru do zažízení z kterého budete chtít přehrávat hudbu. Stiskněte na Vašem přehrávači tlačítko PLAY a reproduktor začne automaticky s přehráváním hudby, jakmile zachytí audiosignál.

    Nabíjení baterie
    X-POWER PLUS umí během přehrávání hudby zároveň dobíjet baterii Vašeho mobilního telefonu Můžete tak naplno využít potenciál obří 3000mAh baterie. K zahájení nabíjení stačí propojit obě zařízení USB nabíjecím kabelem, který běžně používáte při dobíjení mobilního přístroje.

    Specifikace baterie
    Kapacita baterie: 3000 mAh
    Napětí baterie: 3.7 V
    USB vstupní napětí: 5 V
    USB vstupní nabíjení: 700 mAh
    USB výstupní napětí: 5 V
    USB výstupní nabíjení: 1000 mAh

    Specifikace reproduktoru
    Maximální výkon: 1.5 W
    Frekvenční rozsah: 200- 2000 Hz
    Citlivost: 79 db ± 3
    Impedance: 4 Ω

    video:
    https://www.youtube.com/watch?v=e15K0nA3BO8
    https://www.youtube.com/watch?v=1HuoqKmPrRg#t=54
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku