Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

PocketBook INKPAD 3 Čtečka e-knih 19.8 cm (7.8 palec) tmavě hnědá

PocketBook INKPAD 3 Čtečka e-knih 19.8 cm (7.8 palec) tmavě hnědá
  • PocketBook INKPAD 3 Čtečka e-knih 19.8 cm (7.8 palec) tmavě hnědá
  • PocketBook INKPAD 3 Čtečka e-knih 19.8 cm (7.8 palec) tmavě hnědá
  • PocketBook INKPAD 3 Čtečka e-knih 19.8 cm (7.8 palec) tmavě hnědá
  • PocketBook INKPAD 3 Čtečka e-knih 19.8 cm (7.8 palec) tmavě hnědá
Cena nyní (s DPH):
7774,- Kč
bez DPH
6425,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Čtečka e-knih

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: PocketBook
  • Kód: c_1663145

  • Extra smart velkého formátu
    Pocket book InkPad 3 nabízí díky 7,8" velkém displeji a rozlišením 300 dpi požitek je jako ve klasickým tištěný návod. Tento velmi ostré písmo na na E-Ink CartaTM na bázi technologie displeje zajišťuje, že oči i při několikahodinovém čtení.

    Plné čtení každé denní době
    Pomocí integrovaného SMARtlight-technologie lze nejen jas, ale také barevná teplota přední displeje. V standardně aktivovaných automatickém režimu se mění intenzity světla a teploty podle denní doby a vypínalo samo podle lidského Biorhythmus.

    Uživatel si může nastavení přední displeje ale také osobně vzít do ruky a displeje svůj individuální přání. Vedle jednoduchých manuálním režimu nabízí rozšířené SMARtlight-einstellungen možnost vytvářet a ukládat vlastní SMARtlight-konfigurationen - a to v neomezenými možnostmi. Podle časového plánu je může uživatel snadno přepojovat mezi svými předlohy tisk.

    Skutečný multimediální zážitek
    I Pocket book InkPad 3 podporuje formátu MP3. To je potřebné micro USB adaptér je součástí dodávky. Tak můžete při čtení pohodlně poslouchat hudbu nebo jeho audioknih pomocí kuličkou upevněnou E. Pomocí Vorlesefunktion (text-to-Speech), můžete se E-Books také čtení pohádek. K tomu se jednoduše zvolí kniha z a aktivuje Vorlesefunktion. E-Reader čte pak jakýkoliv text v jednom podporovaných formátů.

    Výkonná technika pro uvolňující knihou
    Výkonný dvoujádrový procesor (2 120 × 1 GHz) a 1 GB interní paměť garantují tekuté listování stránky, rychlá odezva a spolehlivé práci všech aplikace. 8 GB interní paměť lze přes microSD kartu rozšířit o další 32 GB. Díky tomu nabízí model E-Reader místo pro tisíce E-knihy, audioknih a MP3s. Pocket book InkPad 3 podporuje 17 běžných kniha a 4 formáty obrazu bez konverzi.

    Wi-fi a snadno nutzende služby jako Dropbox, Send-to-Pocket BOOK a pocket Book Cloud umožňuje rychlé a snadné satahování obsahu, aniž by přístroj s počítačem musí být připojen. Díky předinstalovanému softwaru Abbyy Lingvo® slovníků nabízí podporu při čtení fremdsprachiger zprávy.

    Design a ergonomie vypínalo samo podle
    Pocket book InkPad 3 je wegweisend pro nový design koncepce od Pocket Book. Zaoblené a úhlovému dnu prvky, a spolupráce Soft-touch částí a barevně samostatná tlačítka tvoří plné celý.

    Velký modelu E-kuličkou upevněnou formátu a poměrně nízká hmotnost pouze 210 g zaručují vždy komfortní četby - doma, v kanceláři, venku i na cestách. Pocket book InkPad 3 je 195 x 136,5 mm a pouze 8 mm tenký. Na přední straně se nachází ergonomická listy tlačítka, velmi pohodlně společně s dotykovou obrazovkou přístroje ovládá. Díky zabudovanému snímač polohy může uživatel se dostane pohodlná a vyberte, E-knih na drží - v horizontální nebo vertikální poloze.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Bluetooth: Ne
    Úhlopříčka displeje (cm): 19.8 cm
    Sloty pro paměťové karty: microSD karta (až 32 GB)
    Barva: tmavě hnědá
    Rozměr, hloubka: 8 mm
    Vnější výška: 195 mm
    Vnější šířka: 136.5 mm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 7.8 palec
    Vlastnosti displeje: dotykový displej · černobílý displej · kapacitní · antireflexní · antireflexní · e-ink · podsvícený displej
    Rozlišení displeje: 1872 x 1404 Pixel
    Formát reprodukce: MP3
    Provoz: tlačítky · dotykové
    Integrované osvětlení (ano/ne): Ano (integrovaný)
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): Wi-Fi 802.11 b/g/n · microUSB
    Podporované formáy textu: PDF · ePUB (support for Adobe DRM) · DJVU · FB2 · DOC · DOCX · RTF · PRC (Mobi) · TXT · CHM · HTML
    Kapacita paměti: 8 GB
    Procesor: Dual Core (2x 1 GHz)
    Operační paměť RAM: 1 GB
    Software je součástí dodávky: E-book obchodu · Knihovna · Podívat do slovníku · Prohlížeč · Audio přehrávač · Galerie · Kalkulačky · RSS zprávy · Klondike · Šachy · Scribble · Sudoku
    Hmotnost: 210 g
    Wi-Fi: Ano
    Kategorie produktu: Čtečka e-knih

    Obsah dodávky

    Pocket book InkPad 3 tmavě hnědá
    Nabíjecí USB kabel

    EAN: 7640152094767
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku