Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Plachta na auto (mráz/slunce) vel. XL AMIO

Plachta na auto (mráz/slunce) vel. XL AMIO
  • Plachta na auto (mráz/slunce) vel. XL AMIO
  • Plachta na auto (mráz/slunce) vel. XL AMIO
Cena nyní (s DPH):
471,- Kč
bez DPH
389,-
ks


    5ks k dispozici
    Zboží doručíme do 3 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: h_v027b

  • Výrobek je vyroben z odolného třívrstvého materiálu se zabudovanou prodyšnou membránou. Jedná se o moderní materiál s dvojitou vrstvou netkané textilie uvnitř, podepřenou fólií, díky čemuž je plachtaceloročně spolehlivá. Poskytuje ochranu proti různým faktorům, jako je UV záření, sněžení, déšť, mráz, slunce a mnoho dalších.

    Tato poloviční plachta byla pečlivě zakončena lemováním a byla prošitasilnými průmyslovými nitěmi. To je zcela jiná kvalitativní úroveň oproti levným krytům, které se často po krátké době používání rozpadnou.

    Jeho víceúčelová ochrana zahrnuje jarní ochranu proti stromové míze a pylu, letní ochranu proti nadměrnému zahřívání interiéru vozidla a ochranu předmětů uvnitř vozu a také podzimní zábranu proti padajícímu listí, šiškám, prachu a nečistotám. Konečně v ziměúčinně chrání před sněhem a mrazem.

    Jednoduchá a intuitivní montáž. Kryt je připevněn gumovými pásy s plastovými háčky, které by měly být připevněny k ráfkům nebo puklím vozu. Samozřejmě nepoškrábou ráfky.
    Kryt je zabalen v originálním opakovaně použitelném obalu
    Kryt je vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Díky pevné konstrukci je karimatka odolná. Univerzální design bude fungovat na každém autě. Díky jednotné barvě vypadá dobře.
    Velikost XL - 295x130x68 cm
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku