Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

PINGI HTD2-100 zvlhčovač vzduchu 2 ks bílá, šedá

PINGI HTD2-100 zvlhčovač vzduchu 2 ks bílá, šedá
Cena nyní (s DPH):
459,- Kč
bez DPH
379,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Zvlhčovače vzduchu

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: PINGI
  • Kód: c_1605059

  • Zvlhčovač vzduchu Skyla byl vyvinut speciálně pro místnosti se suchým vzduchem. Navrženo jako elegantní řešení, které umožňuje optimální využití prostoru, tepla a cirkulace vzduchu. Pro zvýšení účinnosti zvlhčovače používá myla zvlhčovače gelové perly. Díky velké ploše perel zajišťuje vlhké prostředí.

    Díky příjemnému designu se Skyla hodí do každé místnosti a lze jej jednoduše zavěsit na každý radiátor nebo postavit na přiložený stojan. Každá sada pro zvlhčovač vzduchu Skyla obsahuje speciální gelové perly, které absorbují vodu a při používání je pomalu uvolňují do okolního vzduchu. Chcete-li použít zvlhčovač Skyla i ve osvěžovače vzduchu, můžete jednoduše vložit do vody několik kapek přiložené fólie Lavendel. Sada obsahuje 5 ml levandule vonné látky. Můžete ji ale použít jako osvěžovač vzduchu.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: bílá · šedá
    Vlastnosti čističe vzduchu: plnitelný
    Pokyny pro bezpečné zacházení: P 103: Před použitím si přečtěte údaje na štítku. · P 102: Uchovávejte mimo dosah dětí. · P 101: Je-li nutná lékařská pomoc|ツ| mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.
    Kategorie produktu: zvlhčovač vzduchu

    EAN: 8718481174524
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku