Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Olej imerzní LEVENHUK 5 ml

Olej imerzní LEVENHUK 5 ml
  • Olej imerzní LEVENHUK 5 ml
  • Olej imerzní LEVENHUK 5 ml
Cena nyní (s DPH):
81,31Kč
bez DPH
67,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08857221

  • Olej imerzní LEVENHUK 5 ml
    Imerzní olej se používá ke zvýšení numerické apertury objektivu. Imerzní olej vám umožňuje pozorovat mikroskopické preparáty při vyšším rozlišení a zvětšení. Při použití techniky ponoření do oleje výrazně klesají světelné ztráty v čočce. Imerzní olej se původně vyráběl z cedrového oleje, ten ale časem houstne a ztrácí své původní vlastnosti. Dnes používané imerzní oleje jsou syntetické a splňují všechny kvalitativní požadavky. Imerzní olej tedy musí být transparentní a bez nečistot, které mohou způsobit zkalení čočky a zkreslení obrazu. Zároveň musí mít index lomu stejný jako čočka a krycí sklíčko preparátu.

    Nabízíme imerzní olej vysoké kvality, který splňuje nezbytné normy a je bezpečný pro objektiv. Imerzní olej Levenhuk lze z čoček snadno odstranit. Je vhodný pro všechny typy mikroskopů kromě fluorescenčních. Po skončení pozorování se musí olej z čoček setřít měkkým hadříkem. Současně byste měli hadříkem navlhčeným rozpouštědlem vyčistit i preparáty. Imerzní olej tvoří na čočce tenký film, který by se měl příležitostně odstranit rozpouštědlem. Pokyny ke skladování: pevně uzavřenou nádobu uchovávejte mimo přímé sluneční světlo při pokojové teplotě do 30 °C.

    Vlastnosti:

    - Jmenovitý objem: 5 ml
    - Výrobek pro obecné použití
    - Mohou jej používat i děti starší 3 let
    - Hmotnost: 0.01 kg
    - Rozměry balení (D x Š x V): 8 x 6 x 2 cm
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku