Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE

Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
Cena nyní (s DPH):
3999,- Kč
bez DPH
3305,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Odšťavňovače

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08852757

  • Odšťavňovač G21 PERFECT JUICER WHITE
    Odšťavňovač Perfect Juicer White (PJ500W) je skvělým pomocníkem nejen v domácnosti, ale nalezne své využití také v kavárnách a restauracích. S naším odšťavňovačem získáte multifunkčního pomocníka do Vaší kuchyně. Nemusíte si nadále kupovat drahé džusy plné chemických látek, které Vašemu tělu škodí. Díky odšťavňovači Perfect Juicer zvládnete i Vy připravit chutné šťávy ze všech druhů ovoce a zeleniny přímo u Vás doma. Odšťavňovač si poradí s velkou škálou surovin, velmi lehce se čistí a šťávy jsou vynikající. Zelenina a ovoce obsahují tělu prospěšnou vlákninu, která podporuje správnou činnost střev. Z tohoto důvodu je odšťavňovač Perfect Juicer skvělým pomocníkem při zdravém hubnutí. Ovocné šťávy mají hned několik výhod, díky velkému množství vlákniny zasytí na dlouhou dobu, díky přírodnímu cukru obsaženému v ovoci velmi dobře chutnají a navíc tělu dodávají velmi prospěšné vitaminy a živiny. Odšťavňovač je též vhodný pro Vás, příznivce RAW stravování. RAW stravování nikdy nebylo chutnější a snadnější, neboť díky našemu odšťavňovači si můžete vykouzlit nepřeberné množství chutí Vašich nápojů. Dle chuti se můžete připravit šťávy s větším množstvím dužiny s použitím hrubého sítka, nebo naopak nápoje s menším množstvím dužiny s použitím jemného sítka.

    Odšťavňovač Perfect Juicer je velmi snadný na obsluhu a údržbu. Během několika vteřin jste schopni přístroj sestavit a o nic víc déle Vám nezabere ani vyčistění. Odšťavňovač je vybaven bezpečnostní pojistkou, která zajistí bezpečnější manipulaci s přístrojem. Například v případě přehlcení se přístroj automaticky vypne. V takovém případě jednoduše pustíte zpětný chod a přístroj bude opět připraven k použití.

    Odšťavňovač je vhodný na:

    - Listovou zeleninu
    - Kořenovou zeleninu
    - Drobné plody, jablka, banány, bylinky a další produkty

    Díky pomalým otáčkám a unikátní technoligii lisování jsou šťávy z tohoto odšťavňovače plné vitamínů a enzymů, dále má Perfect Juicer až o 40% větší výtěžnost ve srovnání s vysokotáčkovými odšťavňovači.

    Vlastnosti:

    - Barva: bílá
    - Rozměr vstupního otvoru na ovoce: 6 x 3,5 cm
    - Otáčky/min.: 80
    - Max. Výkon: až 500 W
    - BPA free
    - Rozměry (V x H x Š): 45 x 25 x 16 cm
    - Rozměry krabice (V x H x Š): 34,5 x 29,5 x 36 cm

    *odsuš*
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku