Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Náramek XIAOMI MI BAND 2 BLACK

Náramek XIAOMI MI BAND 2 BLACK
  • Náramek XIAOMI MI BAND 2 BLACK
  • Náramek XIAOMI MI BAND 2 BLACK
Cena nyní (s DPH):
599,- Kč
bez DPH
495,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08899304

  • Náramek XIAOMI MI BAND 2 BLACK
    Další generace veleúspěšného chytrého fitness náramku značky Xiaomi s sebou přináší plně funkční OLED displej a širší nabídku volitelných upozornění. Xiaomi představuje další, v pořadí již třetí generaci svého velice populárního náramku. Po modelech Mi Band a Mi Band 1S vylepšeném o senzor srdečního tepu přichází Xiaomi Mi Band 2. Hlavní inovací je nahrazení LED notifikací pokročilejším, ale stále úsporným OLED displejem s úhlopříčkou 0,42 palce. Malý panel dokáže zobrazit informace o času, ušlých krocích, tepové frekvenci a po dalším nastavení přímo v aplikaci náramku instalované ve vašem telefonu dokáže dále zobrazit ušlou vzdálenost, spálené kalorie a stav nabití baterie. Displej se probouzí elegantním kruhovým tlačítkem. Sportujete? Pak by k vašemu telefonu neměl chybět chytrý náramek Xiaomi Mi Band 2, který v sobě obsahuje velice přesný krokoměr. Hardwarová platforma, která pracuje s nově vyvinutým algoritmem měřící kroky. Nově tedy náramek efektivněji rozpozná, zda-li jste v chůzi nebo pouze sedíte a nic neděláte. Častý neduh minulé generace, kdy náramek napočítal kroky, přičemž jste seděli u počítače nebo řídili auto. Nově tak modul rozpozná přesněji vaši činnost a bude měřit kroky jen ty absolvované. Další vylepšení nalezneme v rozšířené podpoře notifikací, kdy se k signalizaci příchozích hovorů, sms, alarmu a několika oznámení přidává i výstraha, upozorňující na nedostatečný pohyb, nebo možnost nastavit více notifikací, přesněji pro sedm činností. Navíc vše je signalizováno i prostřednictvím OLED displeje graficky.

    Největším lákadlem u Xiaomi Mi Band 2 je že se vtěsnala do nového modulu větší baterie oproti předchozí verzi, a to o 55 procent. To zaručí, že bychom se měli bez nabíjení obejít až neuvěřitelných dvacet dnů. Samozřejmostí je také vodotěstnost a prachuvzdornost dle certifikátu IP67. Společnost Xiaomi také zmínila lepší výsledky monitoringu vašeho spánku, a to jak toho hlubokého (REM), tak i toho lehkého. Mi Band 2 se dodává se standardním plastovým náramkem, který splňuje antialergenní normy.

    Vlastnosti:

    - Plně funkční OLED displej
    - Vylepšený algoritmus počítání kroků

    Technické specifikace:

    - Displej: implementovaný nízko energetický 0,42 palcový OLED displej (chráněn proti poškrábání)
    - Celková délka: 235 mm
    - Nastavitelná délka: 155-210 mm
    - Hmotnost: 7,0 g
    - Kapacita baterie: 70mAh
    - Čas baterie v pohotovostním režimu: až 20 dní
    - Typ baterie: Lithium Polymer
    - Vodotěsnost: IP67
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku