Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Náramek UMAX 120 HR BLACK

Náramek UMAX 120 HR BLACK
  • Náramek UMAX 120 HR BLACK
  • Náramek UMAX 120 HR BLACK
  • Náramek UMAX 120 HR BLACK
  • Náramek UMAX 120 HR BLACK
  • Náramek UMAX 120 HR BLACK
Cena nyní (s DPH):
699,- Kč
bez DPH
578,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06421509

  • Náramek UMAX 120 HR BLACK
    U-Band 120HR měří v malých intervalech 24 hodin denně tepovou frekvenci díky fotoelektrickému senzoru v kombinaci s propracovaným a přesný algoritmem a poskytuje tak přesné údaje o kontinuální tepové frekvenci, abyste měli informace o rozsahu tepové frekvence během dne a během aktivity. Ať jste kdekoli, vestavěný senzor zaznamenává kroky, vzdálenost, čas aktivit a spálené kalorie. Pokud si nastavíte funkci upozornění na dlouhé sezení, náramek vás na to včas upozorní svými vibracemi. U-Band 120HR automaticky rozpozná váš stav spánku, včetně stupně spánku a doby, po kterou jste byli vzhůru. Po synchronizaci dat s mobilní aplikací může uživatel zkontrolovat on-line graf ukazující trend spánku, a nastavit tichý alarm, který vás tiše probudí do nového dne.

    Při příchozím hovoru začne U-Band 120HR tiše vibrovat a zobrazí jméno volajícího nebo číslo volajícího, pokud je telefon v dosahu náramku (do 10 metrů). Nezmeškáte tak žádný důležitý hovor. Uživatel může ovládat chytrý telefon pro pořízené fotky stisknutím tlačítka na náramku nebo otočením zápěstí. Po zapnutí této funkce při překročení určité vzdálenost imezi telefonem a náramkem, začne náramek vibrovat. Náramek nabízí funkci nalezení telefonu. Stačí přepnout do příslušného režimu a stisknout tlačítko na boku náramku. Telefon začne zvonit nebo vibrovat, takže jej snadno naleznete.

    Aplikace pro synchronizaci dat s náramkem je velmi přehledná a snadno se ovládá. Nabízí veškeré přehledy aktivit během dnů, týdnů i měsíců. Uživatel si může nastavit denní cíl počtu kroků a spánku, nastavit dobu nečinnosti, po které jej náramek upozorní vibrací. Užitečné je i nastavení alarmů na určitou hodinu. Nechybí funkce automatického updatu firmwaru náramku. Aplikace je kompatibilní s Google-Fit (HealthKit) pro sdílení údajů o aktivitách. Libovolný snímek z aplikace lze jednoduše pouhým kliknutím sdílet v mnoha sociálních sítích nebo poslat mailem na libovolnou adresu.

    Vlastnosti:

    - Barva: Černá
    - Chip: Nordic
    - Senzor tepové frekvence: Silicon labs
    - Pohybový senzor: Kionix
    - Vibrace
    - Displej: 0.87" OLED
    - Ovládání: pohybem, tlačítkem
    - Bluetooth 4.0+EDR
    - Dosah Bluetooth: 6-10 m
    - Rozměry: 240 x 12 x 11mm
    - Hmotnost: 20g
    - Baterie: 45mAh
    - Standby: 5-7 dní
    - Provozní teplota:-10 až 45 C
    - Doba nabíjení: 60-120 minut
    - Nabíjeci port: USB port na modulu
    - Úložiště na data: 7 dní
    - Odolnost proti vodě: IP67 (není určeno pro plavání a potápění)
    - Aplikace: VeryfitPro
    - Operační systém pro aplikaci: iOS 7.0 a vyšší, Android 4.4 a vyšší (Bluetooth 4.0 a vyšší)
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku