Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Nabíječka autobaterií CTEK CT5 TIME TO GO

Nabíječka autobaterií CTEK CT5 TIME TO GO
  • Nabíječka autobaterií CTEK CT5 TIME TO GO
  • Nabíječka autobaterií CTEK CT5 TIME TO GO
Cena nyní (s DPH):
2449,52Kč
bez DPH
2024,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_04240371

  • Nabíječka autobaterií CTEK CT5 TIME TO GO
    Nabíječka CTEK CT5 TIME TO GO je první plně automatická nabíječka autobaterií na světě, která ukazuje, kdy bude Vaše baterie nabitá. Skupina sedmi LED indikátorů ukazuje různé úrovně nabíjení a dobu do nabití baterie. LED diody též zobrazují informaci, kdy je možno bezpečně zkusit nastartovat i kdy bude baterie plně nabita. Patentovaný algoritmus totiž umožňuje zhodnotit stupeň vybití a též odhadnout velikost nabíjeného akumulátoru. Integrované teplotní čidlo dále kompenzuje nabíjecí napětí dle okolní teploty.

    Nabíječka je určena pro všechny typy olověných baterií (WET, MF, Ca/Ca, AGM a GEL). CT5 TIME TO GO nabízí 3 volitelné programy nabíjení. Režim "NORMAL" pro standardní nabíjení olověných baterií typu WET, MF, Ca/Ca a GEL. Režim "AGM" pro baterie AGM a dále režim "RECOND"určený pro regeneraci silně vybitých baterií a pomáhá předejít vrstvení elektrolytu v baterii. Stejně jako u ostatních nabíječek je zde kladen důraz na jednoduchost ovládání a bezpečnost. Nabíječka nejiskří a je chráněna proti zkratování. Je možné ji použít jako udržovací zdroj a nechat ji bez rizika trvale připojenou k baterii.

    Doplňkové parametry:

    Hmotnost: 0.6 kg
    Napětí: 12 V
    Nabíjecí proud - efektivní: 5 A
    Ukazatel dobíjení: LED diody
    Kapacita: 20 - 160Ah
    Metoda nabíjení: vícestupňová
    Použití: poloprofi
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku