Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Modul Irdeto CI+ TechniCrypt Dual Decrypt

Modul Irdeto CI+ TechniCrypt Dual Decrypt
Cena nyní (s DPH):
1098,99Kč
bez DPH
908,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_14510858

  • Modul Irdeto CI+ TechniCrypt Dual Decrypt
    Certifikovaný SKYLINK READY dekódovací modul TechniSat TechniCrypt IR CI+ pro TV přijímače se SAT příjmem a satelitní přijímače s CI/CI+ sloty dekóduje programy Skylink, T-Mobile Televize a freeSAT (dříve UPC Direct) vysílané v kódovacím systému IRDETO PI-sys. Modul má k dispozici rodičovský zámek a také české menu. K dispozici je funkce vypnutí chybových hlášení modulu.

    S většinou satelitních přijímačů pracuje modul naprosto bez problémů. Aktualizace softwaru (pokud je vysílán) přímo přes družici Astra 3B - funkce OTA.

    Nahrávka pořízená tímto dekódovacím modulem TechniSat TechniCrypt IR CI+ není šifrovaná a lze ji zpracovávat v PC (podmínkou je použití doporučeného firmwaru v přijímači).

    Upozornění:
    Dekódovací modul TechniSat TechniCrypt IR CI+ obsahuje již nové rozhraní CI+, proto mohou být u některých přijímačů problémy ve spolupráci s tímto modulem.
    Modul nepracuje s PCI/USB satelitními kartami TechniSat.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku