Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Mixér stolní G21 SMART SMOOTHIE VITALITY GRAPHITE BLACK multifunkční

Mixér stolní G21 SMART SMOOTHIE VITALITY GRAPHITE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 SMART SMOOTHIE VITALITY GRAPHITE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 SMART SMOOTHIE VITALITY GRAPHITE BLACK multifunkční
Cena nyní (s DPH):
6498,99Kč
bez DPH
5371,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Stolní mixéry

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08853957

  • Mixér stolní G21 SMART SMOOTHIE VITALITY GRAPHITE BLACK multifunkční
    Kvalitní a výkonný multifunkční mixér G21 Smart Smoothie Vitality je druhá generace velice oblíbených mixérů Perfect Smoothie a zvládne namixovat jakýkoliv druh potravy a vždy dosáhne vynikajícího výsledku. Kromě mixování, míchání, drcení a sekání, zvládne mixér bez problémů vyrábět ovocné přesnídávky pro malé děti, koktejly, dezerty, zmrzliny, smoothie, sorbety či pomazánky. Vzhledem k obrovskému výkonu se perfektně hodí i pro přípravu RAW stravy. Objem nádoby 2,5 l je plně dostačující i pro mixování více objemných potravin, které není třeba krájet, jelikož se do nádobky pohodlně vejdou. Mixér, vzhledem ke svému výkonu dokáže mixovat potraviny velmi najemno. Mixér Perfect Smoothie Vitality disponuje vylepšeným chlazením ložiska a nožů a dochází tak k nižšímu zahřívání tekutiny. Dále také bylo vylepšeno odhlučnění motoru mixéru.

    Samotná nádobka je vyrobena z velmi odolných materiálů tak, aby dokázala pracovat jak s horkými, tak i studenými potravinami. Materiál, ze kterého je nádobka vyráběna, nezachytává vůni, ani chuť potravin, lze tedy v mixéru připravovat i domácí polévky či omáčky. BPA free je u výrobků G21 samozřejmostí. Digitální LCD displej zajišťuje výborný přehled o čase, rychlosti a automatickém programu mixování. Hlavní výhodou mixéru G21 Smart smoothie Vitality je 6 inteligentních přednastavených programů, které Vám ulehčí práci s mixérem. Jedná se o programy na zpracování zeleniny, polévek, omáček, smoothie, ořechů a sojového mléka. Po spuštění zvoleného programu se můžete věnovat jiným věcem a mixér už vše zvládne za Vás. Čas a rychlost mixování lze nastavit ještě před spuštěním programu, po jeho spuštění již není možné čas a rychlost upravovat. Mixér G21 Perfect Smoothie Vitality je vhodný jak pro domácnosti, tak i pro komerční využití například do kaváren a restaurací.

    Součástí balení je ergonomické šťouchadlo a víčko pro usnadnění manipulace s mixérem. Víčko je opatřeno nálevkou, která umožňuje pohodlné postupné přidávání potravin či jednotlivých surovin v průběhu mixování. Nádoba mixéru je vyrobena z Tritanu neboli kopolyesteru, který se používá po celém světě na výrobu plastů přicházejících do styku s potravinami. Tento kopolyester byl testován po dlouhé roky tak, aby zajistil co nejvyšší bezpečnost. Ale co to vlastně tritan je? Tritan je plast, který neobsahuje BPA - neobsahuje bisfenol A, ani jiné bisfenoly jako například BPS. Tritan je velice odolný plast - nemusíte se bát nádobu často používat, neboť je velmi odolná vůči jakémukoliv poškrábání nebo rozbití. Tritan je velmi tvrdý plast, což zajišťuje prodloužení životnosti nádoby. Tritan je přátelský k životnímu prostředí. Tritan je podstatně odolnější a lehčí než sklo, což během manipulace ocení především ženy.

    Vlastnosti:

    - Barva: grafitově černá
    - Otáčky/min.: 32 000
    - Objem nádoby: 2,5 l
    - Odolnost nádobky: -40 °C - 120 °C
    - Výkon: 1680 W
    - Tepelná pojistka proti přehřátí
    - Rozměry (Š x H x V): 23 x 23 x 57 cm
    - Hmotnost: 5 kg
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku