Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční

Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
Cena nyní (s DPH):
5499,- Kč
bez DPH
4545,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Stolní mixéry

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08855952

  • Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE BLACK multifunkční
    Blender G21 Perfect Smoothie Black je kvalitní výkonný a multifunkční mixér, který vás okouzlí svým jednoduchým použitím a neskutečným výkonem. Díky tomuto mixéru zbohatne váš jídelníček o nepřeberné množství kulinářských specialit, jako jsou například profesionální koktejly nebo krémové polévky, které si už nebudete dopřávat pouze v barech a restauracích, ale i v pohodlí domova. Zvládnete s ním namixovat jakýkoliv druh potravy velmi najemno a kromě mixování, míchání, drcení a sekání s ním můžete vyrábět i přesnídávky pro malé děti, dezerty, koktejly, zmrzliny, smoothie, sorbety, pomazánky, atd. Díky svému fantastickému výkonu se skvěle hodí i pro přípravu RAW stravy.

    Perfect Smoothie je na rozdíl od jiných mixérů vybaven 6 noži, díky kterým můžete mixovat jak tekuté, tak suché suroviny. Jeho nádoba s objemem 2,5 l je plně dostačující i pro mixování objemnějších potravin, které není třeba krájet, a do nádobky se pohodlně vejdou. Blender G21 Perfect Smoothie má využití nejen v domácnosti, ale je vhodný i do kaváren, cukráren, restaurací, barů, apod. Nádobka mixéru je vyrobena z velmi odolných materiálů, aby dokázala pracovat jak s horkými, tak studenými potravinami a nezachytávala jejich vůni ani chuť. Bez obav v něm tedy můžete připravovat i domácí polévky či omáčky.

    Neuvěřitelný výkon 1500 W je nejvýraznější vlastností u G21 Perfect Smoothie. Je to podobný výkon jako mají 2 běžná pneumatická kladiva. Otáčky šesti nožů je možné regulovat od běžných 10 000 otáček za minutu do super rychlých 35 000 otáček za minutu. Nádoba o objemu 2,5 l snáší bez potíží teploty od -40°C do +120°C. Disponuje také pojistkou proti přehřátí. Jeho moderní černá barva a zajímavý design propůjčuje mixéru vzhled spíše doplňku do kuchyně, než běžného spotřebiče. Díky nízkému těžišti dobře drží na pracovní ploše a jeho robustní provedení zajišťuje jeho dlouhou životnost.

    Koktejly & mixování:

    Doslova za pár sekund dokáže Blender G21 Perfect Smoothie připravit výborné ovocné a zeleninové koktejly. Díky unikátnímu systému mixování, vysokému výkonu a šesti nožům, které potravu rozdělí na malé kousíčky, si ovoce a zelenina zachovají svou buněčnou strukturu a výsledný koktejl poskytne vašemu tělu více vitamínů. Blender nemá problém ani s rozmixováním takových potravin jako je například mrkvová nať, která je tvrdší a některé méně výkonné mixéry mají problém s jejím zpracováním. Perfect Smoothie ji rozmixuje v hladkou krémovou šťávu plnou vitamínů a vlákniny bez sebemenších problémů.

    Zmrzliny:

    Příprava domácí zmrzliny je pro multifunkční mixér G21 Perfect Smoothie hračkou. Dokáže pracovat tak rychle, že i velmi zmrzlé suroviny se nestihnou při zpracování ohřát. Vytvoří tak nadýchanou a jemnou domácí zmrzlinu, která vás zejména v letních měsících každý den krásně osvěží. Z konzervovaného ovoce s ním můžete připravit lahodné sirupy na polití zmrzliny, lívanců či palačinek.

    Vaření:

    Pomocí mixéru získáte za pár minut například brokolicovou, hráškovou, dýňovou či čočkovou polévku plnou zdraví prospěšných živin, která bude krásně jemná a krémová. Jednoduše stačí veškeré suroviny na polévku nandat do nádoby, rozmixovat, dochutit a polévka je hotová, horká a připravená ke konzumaci. Blender G21 Perfect Smoothie zvládne obdobným způsobem připravit chutné omáčky, přesnídávky, pomazánky, ale také mleté maso, drcené ořechy, apod.

    RAW strava:

    Pro milovníky RAW stravování, které je nejen zdravé, ale se správnými spotřebiči i velice chutné, je mixér G21 Perfect Smoothie správnou volbou. RAW food neboli syrová (živá) strava je strava, která neprošla tepelnou úpravou (zahřátím nad 45°C) a je tedy plná aktivních enzymů, minerálů, vitamínů a kvalitních živin. Je vědecky dokázáno, že tepelně zpracované potraviny jsou méně hodnotné a pro naše zdraví mohou být škodlivé. RAW food znamená stravování se především plody ovocných stromů a keřů, zeleninou, divokými bylinami, oříšky a semínky. Díky konzumaci syrové stravy se vám zcela přirozeným a nenásilným způsobem upraví tělesná váha, zjemní a vyčistí pleť, zhoustnou vlasy a přestanou vás obtěžovat problémy, jako je pálení žáhy, žaludeční problémy, atd. Budete mít spoustu energie a menší potřebu spánku, jelikož tělo nebude vydávat tolik energie na trávení vařené stravy.

    Vlastnosti:

    - Barva: Černá
    - Otáčky/min: 10 000 – 35 000
    - Objem nádoby: 2,5L
    - Odolnost nádoby: -40°C až 120°C
    - Materiál nádoby: Tritan Copolyester
    - Výkon: 1500W
    - Tepelná pojistka proti přehřátí
    - Rozměry (Š x H x V): 27,5 x 24 x 54,5 cm
    - Hmotnost: 5 kg

    Obsah balení:

    - Blender G21 Perfect smoothie
    - Víčko s nálevkou
    - Ergonomické šťouchadlo
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku