Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE

Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
Cena nyní (s DPH):
1799,- Kč
bez DPH
1487,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Mikroskopy a příslušenství

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06650595

  • Mikroskop LEVENHUK RAINBOW 2L ORANGE
    Řada Levenhuk Rainbow 2L – pět atraktivních barev, kvalitní skleněná optika, ergonomický design a vynikající sada příslušenství. S mikroskopem Levenhuk Rainbow 2L se studium stane dobrodružstvím! Děti budou moci zkoumat mikrosvět a samy provádět skutečně vzrušující pokusy – a to je daleko zajímavější než pouhé biflování z nezáživných učebnic. Dítě se naučí řadu nových věcí o pokojových rostlinách a jejich struktuře, prozkoumá kočičí chlup a zjistí, jak se liší od lidského vlasu, bude pozorovat různé mikroorganismy žijící v kapce akvarijní vody a provádět řadu dalších vzrušujících činností.

    Mikroskopy Levenhuk Rainbow 2L nabízejí zvětšení 40x-400x, které je pro první dětské biologické výzkumy zcela dostačující. Díky kombinovanému (hornímu i spodnímu) osvětlení jsou tyto mikroskopy vhodné ke sledování průhledných, poloprůhledných i neprůhledných objektů – výběr mikroskopických preparátů je omezen pouze představivostí mladého badatele! Tyto mikroskopy mají lehké, ale spolehlivé tělo vyrobené z plastu. Každý mikroskop Levenhuk Rainbow 2L se dodává s experimentální sadou Levenhuk K50. Součástí této řady je i digitální model mikroskopu, který umožňuje pořizovat ohromující snímky a videa pozorovaných mikroorganismů.

    Stylový a atraktivní mikroskop Levenhuk Rainbow 2L Moonstone dokáže i nejnudnější hodinu biologie proměnit ve vzrušující výzkum. Tento mikroskop umožňuje dětem zjistit, z čeho se skládají věci kolem nich, studovat hmyz a rostliny, ověřit si, zda jogurt skutečně obsahuje živé organismy, a řadu dalších zajímavostí. Levenhuk Rainbow 2L Moonstone se dodává společně s experimentální sadou, což znamená, že mladý výzkumník může začít mikroskop hned používat.

    Optika z kvalitního skla:

    Veškeré optické prvky mikroskopu jsou vyrobeny z kvalitního, vysoce transparentního skla. Aby se dále zlepšila jejich světelná propustnost, jsou čočky pokryty několikanásobnou antireflexní vrstvou – proto je výsledný obraz tak ostrý, jasný a kontrastní. Mikroskop je vybaven třemi objektivy, které nabízejí rozsah zvětšení 40 - 400x. Požadované zvětšení prostě nastavíte otočením revolverové hlavice.

    Možnost pozorování průhledných i neprůhledných předmětů:

    Chcete-li pozorovat nějaký preparát, položte jej na stolek mikroskopu a upevněte dvěma praktickými svorkami umístěnými na stolku. Je-li preparát transparentní, například tenký plátek cibule nebo komáří křídlo, musíte zapnout spodní osvětlení. Pokud chcete studovat nějaké neprůhledné objekty – mince, listy stromů nebo papír – nezapomeňte zapnout horní osvětlení. A jestliže zapnete horní i spodní světelný zdroj, může pozorovat i poloprůhledné preparáty. Jas osvětlení lze regulovat, takže můžete pro každý jednotlivý preparát snadno nastavit nejlepší úroveň osvětlení.

    Promyšlený design:

    Tělo mikroskopu je vyrobeno z lehkého a zároveň odolného plastu. Díky své nízké hmotnosti je mikroskop snadno přenosný a lze si jej vzít s sebou do školy nebo na návštěvu přátel. Hlava má sklon 45° a zajišťuje tak pohodlnější pozorování. Přístroj lze napájet buď z elektrické sítě, nebo z baterií, což znamená, že jej lze používat nejen doma a ve škole, ale i ve venkovním prostředí. Mějte na paměti, že síťové napětí ve většině evropských zemí je 220 - 240 V. Chcete-li svůj přístroj používat v zemi s odlišnou normou síťového napětí, nezapomeňte, že je naprosto nezbytné použít napěťový měnič.

    Experimentální sada:

    Mikroskop se dodává s experimentální sadou Levenhuk K50, která vám umožňuje provádět řadu zajímavých pokusů – můžete například pozorovat končetinu mouchy a dokonce si vypěstovat vlastní populaci akvarijních živočichů (žábronožek). Souprava obsahuje barevnou uživatelskou příručku s užitečnými doporučeními pro práci s mikroskopem, cennými tipy pro přípravu preparátů pro mikroskopii a popisy nejzábavnějších pokusů.

    Vlastnosti:

    - Biologický mikroskop se zvětšením 40-400x
    - K dispozici v pěti úžasných barvách
    - Odolné a lehké plastové tělo
    - Horní a spodní osvětlení systémem LED diod
    - Součástí je i experimentální sada

    Specifikace:

    - Hlavice: monokulární, náklon 45°
    - Materiál optiky: optické sklo
    - Zvětšení: 40-400x
    - Průměr tubusu okuláru: 23,2 mm
    - Okuláry: WF10x
    - Objektivy: 4х, 10х, 40х
    - Revolverový nosič: 3 objektivy
    - Pracovní stolek: 90x90 mm se svorkami
    - Zdvih stolku pomocí zaostřovacího mechanismu: 0-15 mm vertikální
    - Kondenzor: 0,65 NA
    - Clona: kotoučová clona (6 otvorů)
    - Zaostření: hrubé
    - Materiál těla: plast
    - Osvětlení: LED
    - Regulace jasu
    - Napájení: 220V 50 Hz nebo 3x baterie АА
    - Typ světelného zdroje: LED 3-3,2V (horní a spodní osvětlení)

    Obsah balení:

    - Mikroskop
    - Objektivy: 4x, 10x, 40x
    - Okulár: WF10x
    - Pracovní stolek se svorkami
    - Kotoučová clona
    - Kondenzor
    - Dva zdroje osvětlení s nastavením jasu (LED)
    - Síťový adaptér
    - 3x baterie AA
    - Experimentální sada Levenhuk K50
    - Návod k použití a záruční list
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku