Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Lowrance HDS-7 LIVE mapování dna

Lowrance HDS-7 LIVE mapování dna
  • Lowrance HDS-7 LIVE mapování dna
  • Lowrance HDS-7 LIVE mapování dna
  • Lowrance HDS-7 LIVE mapování dna
  • Lowrance HDS-7 LIVE mapování dna
Cena nyní (s DPH):
44471,90Kč
bez DPH
36754,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Vyhledávače ryb

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: Lowrance
  • Kód: c_2272384

  • Ještě nikdy předtím neloval
    S HDS LIVE jsme převedli nejoblíbenější řadu Fishfinder na profesionální odvětví rybolovu a ještě lépe je provedli s elegantním, novým designem, rychlejším procesorem, nejlepší integrovanou sadou HDS navigačních nástrojů a podporou nepřekonatelné řady nových technologií Fishfinder.
    S pomocí HDS LIVE se můžete připravit na novou úroveň hledání ryb, k níž patří integrovaný Lowrance® CHIRP-Sonar, podpora Active Imaging™, StructureScan 3D s Active Imaging a revoluční LiveSight™ v reálném čase. Díky umístění nejlepších navigačních nástrojů, které byly někdy integrovány do vyhledávače ryb/mapování, nabízí HDS LIVE předinstalovanou základní mapu na světě, automatickou podporu rutinního tréninku a novou genesis Live kartu na obrazovce s přesnou kargrafií v reálném čase až na ½ kontury.
    Ryby v reálném čase s funkcí LiveSight Sonar
    Vizuální ryba se SightTM Sonar - usnadňuje interpretaci sonaru a nabízí velmi detailní pohled na ryby. Pozorujte v reálném čase, jak ryby reagují na návnadu a chovají se ve struktuře. Tak zjistíte, jaký je nejlepší postup a was co byste měli dělat dále.
    Active Imaging
    Ideal pro lokalizaci oblastí s vysokou šancí na bohatost ryb, jako jsou skalní informace, stojato, rostliny, výkopy a závěsy: Active Imaging™ Sonar poskytuje vynikající ostrost obrazu a nejvyšší rozlišení ryb a struktur na větší ploše než jakákoli jiná technologie.
    FishReveal
    Lepší viditelnost ryb se systémem DownScan Imaging™ díky kombinaci jasných cílů pro ryby ve Sonaru CHIRP s vynikajícími názory na detaily a struktury půdy s vysokým rozlišením a na návnady.s FishReveal není třeba zobrazit imaging CHIRP-Sonar a downScan na děleném monitoru se dvěma oblastmi.
    Kartografie v reálném čase
    Aktualizujte magrafii svého oblíbeného angelu nebo si s C-MAP Genesis Live nemapujte plochy s ½ stopkami - v reálném čase - na obrazovce fisfinder/kartička. Live Genesis používá digitální hloubku pro vytváření map s vysokým rozlišením na 1/2 stopách. Užitečné jsou karty Genesis Live pro rychlé vyhledání důležitých oblastí rybolovu, kde se populace ryb rády skrývají, např. Závěsy, zahloubení, grilování a mnoho dalšího. To nabízí individuální prožitek: S živým použitím Genesis Live můžete průhlednost obličeje, hustotu kontur, hloubku palet barev pro bezpečnostní zastírání a mnoho dalšího nastavit. Vytvořte si nahrávky Genesis Live v reálném čase a uložit je na microSD kartu.
    Odeslání zprávy ze smartphonu
    Díky integrovaným upozorněním na smartphone V HDS LIVE lze ryby mít neustále pod kontrolou a přesto nezmeškáte důležité SMS zprávy ani důležitý hovor. Pokud raději chcete nerušeně spustit funkci telefonování, aktivujte nebo zapněte funkci, pokud chcete napojit oznámení na obrazovce HDS ŽIVÉHO displeje.
    Integrace smartphonu s Livoast (pouze HDS LIVE 16/12)
    S integrací zařízení Livecast™ se nemusíte už rozhodovat, zda chcete raději sledovat velkou hru nebo trávit jeden den na vodě. Pomocí HDMI spojení HDS LIVE 16 a 12" modelu můžete přehrávat videa nebo prohrát Google Maps a informace o poloze na displeji s vysokým rozlišením. S děleným displejem systému Livecast Sonar lze data ze smartphonu zobrazit, aniž byste ztratili ze svého očima.


    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměr, hloubka: 77.7 mm
    Vnější výška: 145.6 mm
    Vnější šířka: 234.01 mm
    Úhlopříčka displeje (v cm): 17.78 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 7 palec
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): Wi-Fi 802.11 b/g/n · NMEA 2000 Micro-C port
    Napájení: přes DC vstup
    Provozní teplota (max.): +55 °C
    Provozní teplota (min.): -15 °C
    Frekvence sonaru: 455 kHz · 800 kHz
    Provozní napětí (text): 12 V/DC
    Hmotnost: 1.38 kg
    Kategorie produktu: mapování dna

    EAN: 9420024171851
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku