Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Liliput L136138 Nákladní vagon s věžovým pohonem 730 značky DB DB AC verze

Liliput L136138 Nákladní vagon s věžovým pohonem 730 značky DB DB AC verze
Cena nyní (s DPH):
6532,89Kč
bez DPH
5399,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: H0 Lokomotivy

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: c_1594014

  • Postupná elektrifikace hlavních i vedlejších úseků Německa vyžadovala údržbová vozidla, aby byl zajištěn vždy optimální stav trolejového vedení. Aby bylo možné vysledovat přetížená vozidla z počáteční doby, zakoupila Deutsche Reichsbahn od konce 20. Let nové budovy. Kromě toho byl vytvořen zvláštní „věžový vůz“, který byl poháněn akumulátory (namontované v představených). Ty pak mohly být dobíjeny přímo přes sběrač proudu na trolejovém vedení, a to díky integraci usměrovače do vozidla, a to zcela nezávisle na stacionárních zařízeních.

    Věžové vozy s akumulátorem byly vybaveny prostorem pro posádku a kompletní dílnou. Většinou jste byli na cestách, ale díky vestavěné regulační spojce a nárazníky si můžete v případě potřeby vzít s sebou např. i nákladní vozy. V době, kdy vozidla vlastní společnosti J.A. Společnost Maffei byla vyrobena z elektrických zařízení společnosti SSW (Siemens Schuckert Werke) a akumulátorů společnosti AFA (akumulátory-továrna AG).

    Vzory našich modelů byly postaveny v letech 1929 až 1933, přičemž celkem vzniklo šest vozidel, která se částečně odlišovala od malých detailů. Byly hospitalizovány v Mnichově, Breslau a Augsburgu. Z III. Epochy byly částečně provedeny modifikace, např. připevnění dalších zásuvek frontálně, namontovaná otevřená skříňka na nářadí na jedné straně na podvozku nebo výměna žárovek. Například na konci své služby na začátku sedmdesátých let minulého století byla vozidla v některých podrobnostech poměrně odlišná. Bohužel ani jedna ze zajímavých vozidel zůstala muzeální.

    Modely LILIPUT jsou stejně jako váš vzor vybaveny otočnou pracovní plošinou a sklopnými zábradlí na pódiu, takže jak pracovní podmínky na trolejovém vedení, tak i jízdní podmínky nebo nastavení např. ve mistrovství řízení nebo na BW mohou být postaveny na předloze.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Provedení modelové železnice: motorový vůz, model
    Délka přes nárazník / délka přes spřáhla: 145 mm
    Číslo výrobce: L136138
    Provedení: DB AC verze
    Proudový systém: Digital AC
    Konstrukční velikost: H0
    Věkové kategorie: od 15 let

    Výhody

    S vestavěným ESU digitálním dekodérem
    motor se setrvačníkem
    krátkými spřáhly do šachty dle nem
    Vzdařilka
    vestavěné vnitřní osvětlení.

    EAN: 5026368361381
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku