Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL

LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
  • LEGO® DOTS 41935 Doplňující sada XXL
Cena nyní (s DPH):
475,- Kč
bez DPH
393,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® DOT

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO DOTS
  • Kód: c_2357550

  • Pro dosažení představení dítěte s více než 1.000 kamenkami v doplňkové sadě LEGO ® DOTS XXL (41935) je ohromeno váním srdce. Množství fascinujících barev a tvarů (včetně také čtvrtin, půlkruhových, plných obvodů a čtverců v duhových barvách) vzbudí kreativitu. Velký výběr prvků DOTS zajistí dětem nesčetné styly se vzhledem a neomezeným designovým možnostem v boxu Dieses, který nabízí dětem šanci vytvořit si každý myslitelný design. Mnoho kamenných kamínků a návrhářské návrhy pro náramky LEGO DOTS, přívěsy, obytné příslušenství nebo jiné samostatně prodávané sady LEGO nabízí skvělé možnosti. Kreativní designiky v boxu umožňují dětem, aby se s ním mohly vědomě a fantazně vydat do práce. Skvělé designové děti mohou kombinovat barevné vzory kamínků a promítat své přátele. Tento box nabízí dětem také možnost vytvořit si společně skvělé designy. Kromě toho je tato sada skvělým dárkem, který mladým designéři doplní své další sady LEGO.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 1040
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Doplňující sada XXL
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® DOTS

    Výhody

    Připravte dítě s dodatkem LEGO® DOTS XXL (41935) o radost. Rozsáhlá designová sada vzbudí kreativitu a umožňuje dětem vytvářet designové schopnosti a vytvářet zcela zvláštní vzory.
    Podporuje kreativitu a schopnost dítěte s více než 1.000 kamenkami v širokém barevném spektru. Některé z těchto prvků jsou poprvé obsaženy v DOTS sadě.
    Obsah boxu: Množství rozpuštěných DOTS prvků! 44 různé druhy kamenů DOTS a mnoho druhů pout. Kromě toho mohou děti kreativní doplňovat náramky, doplňky do obytných oblastí a každou další sadu LEGO®.
    DoTS doplňková sada XXL (41935) miluje nadšené děti. Pomocí kamínků můžete navrhovat společné návrhy. Box je perfektním dámím pro chlapce a dívky od 6 let.
    Skvělý design pro doplněk samostatně prodávanou sady LEGO® DOTS od dětí. Tento box plně pod nohamy poskytuje dětem při hraní a designech sebedůvěru a kreativní schopnosti.
    Sady LEGO® DOTS podporují volné rozkvětování a schopnost vytvářet dětské náramky nebo doplňky v obývacím pokoji. Nová skupina dětí odhalí pomocí těchto sad skvělý herní zážitek LEGO.
    Prvky LEGO® odpovídají již od roku 1958 přísným brandstrobním standardům, aby byly jednotné a kompatibilní a aby se pokaždé bezpečně spojily a snadno je opět odpojily.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016915839
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku