Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal

LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
  • LEGO® DOTS 41928 Přívěs k autu Narwal
Cena nyní (s DPH):
163,90Kč
bez DPH
135,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® DOT

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2357554

  • Velmi rychlé lefuk s super čisticí LEGO® DOTS kapesní visačka Narwal (41928)! Rychle složený doplněk z mnoha dílů dává chlapci a dívkám vlastní anzový přívěs k brašně nebo batohu. Velmi osobní příslušenství z!sady obsahuje malou kostku s bohatým místem pro skvělé provedení, silikonový upevňovací kroužek a malý klíč pro odmontování kamínků. S modrými, tureckými a modrými zelenými kamínkami mohou děti představovat narvál. Doplňující sada DOTS umožňuje ještě kreativnější design pro začínající malé děti. Užijte si spoustu zábavy při navrhování a designu přízně pro všechny své přátele. Čisticí příslušenství je skvělým cenovým onošením nebo fantastickým malým dárkem, který nadchne své děti.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 85
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Přívěs k autu Narwal
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® DOTS

    Výhody

    Rychlé dítě s kapesní visačka LEGO® DOTS Narwal (41928). Sada obsahuje odolnou kostku s přívěsem, šifrovaným odstraňovač částic a množství barevných kamínek.
    Děti se mohou orientovat na dezignifikace na obalu, nebo se mohou stát kreativními, aby se obejely s vlastním biantazním vzorem.
    Obsažené kamínky jsou skvělým okrasným prvkem. Pro ještě více zábavy může děti také využít kamenů z jiných designových sad, například z dodatkové sady DOTS (41921) nebo ze složených hlíz zvířat (41931)!
    Tito vynikající kapesní visačky milují mladí designéři. Sada nabízí dětem kreativní zaměstnání. Vtipný doplněk lze upevnit na jakoukoliv kapsu chlapce nebo dívku od 6 let.
    Kreativní design, kompaktní provedení. Každý přívěs s kapsčkou má výšku 4 cm, šířku 3 cm a hloubku 3 cm. Toto odolné a praktické dárek bude těšeno každému dítěti.
    Souprava LEGO® DOTS vytváří a umožňuje dětem vytvářet atraktivní vzhled. Tento skvělý kapesní štítek otevírá dětem skvělé možnosti designu a umožňuje jim sebedůvěru.
    Sady LEGO® DOTS podporují neomezenou kreativitu a sebeobranu. Děti mohou vytvářet a vytvářet užitečné designové doplňky. Zcela nová skupina dětí dozvídí, jak moc se hry se stavebnicemi LEGO budete těšit.
    Prvky LEGO® odpovídají již od roku 1958 nejpřísnějším branním standardům, aby byly jednotné a kompatibilní a aby se pokaždé spolehlivě spojily a oddělily.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016915037
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku