Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °

Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
  • Lamax C9 kamera za čelní sklo s GPS, 150 °
Cena nyní (s DPH):
4480,- Kč
bez DPH
3702,-
ks


    3ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Lamax
  • Kód: c_2104623

  • Spolehlivý záznam za každý kilometr ve dne i v noci
    Pokud jde o bezpečnost, požadujete to nejlepší. Lamax C9 je nejpokročilejší autokamera v naší nabídce. Chytrá funkce, jako např. radarové varování, šetří peníze za případné sankce. Při okamžité nepozornosti opět pomáhá varování při vybočení z jízdního pruhu. V případě nehody se můžete spolehnout na video ve 2K rozlišení, které slouží jako důkaz. Krátký, Lamax C9 vám pomůže při každé jízdě. Díky rychlé instalaci a jednoduché obsluze si na ně můžete rychle zvyknout.

    Ještě více detailů díky záznamu 2K
    Čím vyšší je rozlišení, tím více možností máte. Lamax C9 umožňuje záznam videa s rozlišením až 2560 × 1080 pixelů. To umožní jasně vidět policejní označení nebo tvář osoby, která nehodu způsobila. Kamer neunikne jedinému pohybu na vozovce a při frekvenci záznamu 30 FPS se zachytí i rychlé objekty. Širokoúhlý objektiv se záběrem 150 ° zaznamená vaše jízdní pruhy, protijedoucích vozidel, chodník a okolí silnice.

    Peníze za sankce zůstanou v kapse
    Jako majitel autokamery Lamax C9 nepřekvapí žádná mobilní a pevná radary ani červené světlo. Kamera v autě varuje před bližším nebezpečím na displeji a také se zvukem. Chytrý modul GPS přesně ví, kde se právě nacházíte, a v závislosti na vaší aktuální rychlosti vás na to upozorní přesně ve správném okamžiku. Neustále rozšiřujeme databázi radarových zařízení ve více než 37 zemích Evropy. Pro delší jízdy je vhodné nastavit výstrahu rychlosti. Kamera vám doporučí, abyste snížili rychlost obrazu a zvuku, například pokud pojedete rychleji než 90 km/h.

    Dokazování ve dne i v noci
    Brzy se setmí a pozdě? Špatná viditelnost může být problémem. Lamax C9 je vybaven prvotřídním vzhledem a režimem nočního vidění, díky čemuž lze pořizovat kvalitní snímky i za soumraku a za tmy. Funkce WDR umožňuje videozáznam v širokém dynamickém spektru, was řeší problémy se změnou stínu a světla. Dopravní značka a další důležité objekty zůstanou čitelné nejen při vjezdu do tunelu, ale i při odjezdu protisvětla v noci.

    Snadná instalace a prvotřídní zpracování
    Lamax C9 je připraven k letu během jedné sekundy. Díky praktickému držáku odpadá každodenní montáž na sklo. Kamera do auta se musí kliknout pouze v nabíjecím držáku a může začít. Moderní design z ní činí elegantní doplněk. Pohodlné ovládání zajišťuje 2,7“ TFT displej s menu ve více než 10 jazycích včetně němčiny.

    Záznamy jsou pro vás uspořádány
    Váš nový Blackbox se při delší jízdě nikdy neobává. Lamax C9 zaznamená a uloží každý moment své jízdy. Pokud je paměť plná, přehraje se nejstarší záznam z nejnovější technologie. A důležité videozáznamy? Ty vám samozřejmě zůstanou zachovány. Záznam můžete manuálně uzamknout stisknutím tlačítka. Nebo G senzor přebírá to za vás, který v případě nehody rozpozná náraz. Zkratka zůstane chráněna a nemusíte se starat o nic.

    Bezpečnost při dlouhých cestách
    Kamera Lamax C9 je vybavena inteligentním systémem LDWS (Lane Departure Warning System), který zobrazuje obraz a zvuk při opuštění jízdního pru Těmto asistentům můžete nastavit určitou rychlost – na výběr je několik stupňů: 20, 40, 60, 80 a 100 km/h. Pokud bude správně nastaven, bude se tato funkce ve městě a v dopravní zácpě vymýtit, naopak může zabránit kritickým nehodám a vteřinům na dálnici. Boj s únavou usnadňuje také plán přestávek - kamera vám v pravidelných intervalech říká, že byste měli pauza.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Automatické zapnutí nahrávání: Ano
    Horizontální zorný úhel: 150 °
    Funkce Loop: Ano
    Typ paměťové karty: microSD karta (až 64 GB)
    Optické rozlišení videa: 2560 x 1080 Pixel · 2304 x 1296 Pixel · 1920 x 1080 Pixel · 1280 x 720 Pixel
    Třída rychlosti: Class 10
    Kategorie produktu: kamera za čelní sklo s GPS

    Obsah dodávky

    Kamera do auta Lamax C9
    Držák s přísavkou a GPS modulem
    Nabíječka do auta
    USB adaptér microSD
    Návod k obsluze a bezpečnostní pokyny
    Ochranný obal
    Tkanina z mikrovlákna
    Ostatní (nálepka, registrační karta na Facebook)

    Výhody

    Cyklický záznam - kamera nahrává jednotlivé záznamové sekvence a v případě potřeby přehraje nejstarší záznam Tím se neohrozí nedostatek úložného prostoru.
    Zámek snímání - záznam, který vám líbí nebo který chcete v budoucnu používat, můžete zablokovat stisknutím tlačítka. Kamera tyto záznamy nemaže.
    Detektor pohybu - kamera začne nahrávat, jakmile rozpozná pohyb. To je vhodné například při parkování vozidla. Tato funkce je aktivní pouze tehdy, je-li kamera připojena k napájecímu zdroji.
    g senzor - G senzor trvale kontroluje směr jízdy a během několika sekund rozpozná případný náraz. Pokud tomu tak je, záznam se zablokuje a nevymaže.
    Inteligentní LDWS - Lane Departure Departure Warning System vás upozorní na tón a jeden hlas, když opustíte jízdní pruh a zabráníte tím, že vás dohody o silniční dopravě zabrání. Lze nastavit, při jaké rychlosti (od 20, 40, 60, 80 nebo 100 km/h) má pracovat, aby ve městě nebo na dálnici zbytečně nerušila.
    WDR - široký dynamický záznam zajišťuje vyvážený kontrast při změně světla a stínu. To je výhodné při příjezdech tunelů a při mezijízdě v noci.
    Snadná instalace - s Lamax C9 odpadá téměř žádná montáž. Stačí jen jednou nastavit držák a poté pouze kameru nacvaknout a znovu kliknout. Můžete je samozřejmě nechat ve vozidle nepřetržitě sledovat a starat se o nic víc.
    2K rozlišení - maximální detaily = největší možné důkazy v případě potřeby. Rychlý procesor zajišťuje za všech podmínek perfektně ostré snímky.
    Rozpoznání radaru - naše stále rostoucí databáze radarových zařízení hlásí místa, kde byste měli raději vzít pětu z plynu. Víme, že tisíce radarových zařízení a kontrol červeného světla se nacházejí ve více než 37 zemích Evropy.
    Noční vidění - kamera Lamax C9 vás ochrání i v noci na vaší jízdě. Špatné podmínky a ani tma již nejsou překážkou pro ostré videozáznamy.
    GPS - s modulem GPS můžete sledovat průběh vaší jízdy. Kromě rychlosti a směru jízdy vidíte i data z G senzoru. To pomáhá označovat místo nehody.
    2,7" TFT displej - dobře čitelný displej umožňuje snadné ovládání autokamer. Menu kamery obsahuje více než 10 jazyků včetně němčiny.
    Široký úhel záběru 150 ° - širokoúhlý objektiv zajišťuje vše, co je důležité při nahrávání - obě směry was i okolí silnic.
    Ukazatel rychlosti - pomocí GPS modulu vidíte na displeji kamery také svou aktuální rychlost a směr jízdy.
    Plán přestávky - únava? Plán přestávek vám říká, že je čas na pauza. Zejména na dlouhých cestách vám pomůže zůstat ostražití.

    EAN: 8594175352160
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku