Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Květináč G21 RING 15 cm GREEN samozavlažovací

Květináč G21 RING 15 cm GREEN samozavlažovací
Cena nyní (s DPH):
239,- Kč
bez DPH
198,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08854777

  • Květináč G21 RING 15 cm GREEN samozavlažovací
    Samozavlažovací květináč G21 z řady Ring mini v bílé barvě má moderní design a stane se módním doplňkem vaší domácnosti, zahrady nebo terasy. Jeho koupí získáte praktického pomocníka při pěstování rostlin, díky kterému ušetříte čas, který byste strávili jejich zaléváním. Konečně budete moci odjet na dovolenou, aniž byste museli žádat někoho známého, aby vám chodil rostliny zalévat. Díky samozavlažovacímu květináči G21 o ně bude perfektně postaráno. Květináč je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který je odolný vůči nárazům a povětrnostním vlivům, jako je například déšť, mráz nebo sluneční záření. Je možné jej využívat ve venkovním prostředí, ale i v interiéru.

    Květináč G21 z řady Ring mini nepotřebuje podmisku. Rostlina se vkládá přímo do něj a díky funkci samozavlažování přijímá vodu stejně jako ve volné přírodě ze spodu kořenů. Když je rostlina dostatečně zavlažena, voda odtéká mimo prostor, kde se nachází její kořeny, tudíž nedochází k jejich přelití a následnému zahnívání rostliny. Květináče G21 jsou používány nejen v zahradách a domácnostech, ale také v kancelářích, hotelích, wellness klubech, nákupních centrech, apod.

    Vlastnosti:

    - Horní průměr: 15 cm
    - Spodní průměr: 9,5 cm
    - Výška: 12,6 cm
    - Barva: zelená
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku