Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Kniha Albi Kouzelné čtení Kniha Zvířátka na statku

Kniha Albi Kouzelné čtení Kniha Zvířátka na statku
  • Kniha Albi Kouzelné čtení Kniha Zvířátka na statku
  • Kniha Albi Kouzelné čtení Kniha Zvířátka na statku
Cena nyní (s DPH):
438,90Kč
bez DPH
363,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06421326

  • Kniha Albi Kouzelné čtení Kniha Zvířátka na statku
    Interaktivní kniha Zvířátka na statku pozve nejmenší děti na dobrodružnou výpravu pejska Čendy za ztraceným kůzlátkem. Kniha z edice Kouzelné čtení je plná zábavných říkanek a informací o tom, co zažil malý pejsek na statku a kousek za ním. Velmi jednoduché zacházení, dítě si dokáže hrát a učit se samo. Kniha funguje na principu optického senzoru pro čtení skrytých kodů. Audio soubory ke knihám si můžete do tužky bezplatně stáhnout. Elektronická tužka má kvalitní reproduktor, který vám zajistí vysokou kvalitu zvuku.

    Věk: 2-7 let

    Kniha funguje pouze s elektronickou Albi tužkou! Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně. Elektronická tužka slouží jako čtečka speciálního kódu, který je ukryt přímo na stránkách knih. Díky této technologii tužka dokáže předčítat text, který je v knize vytištěn i ten, který je skryt pod ikonami či obrázky. Elektronická tužka funguje se všemi knihami z edice Kouzelné čtení, nepotřebujete tedy pro každou knihu novou elektronickou tužku.

    Elektronická tužka má i další doplňkové funkce. Díky vestavěné paměti ji můžete používat jako MP3 přehrávač nebo USB paměť. Tužka má také funkci pro záznam zvuku. Za pomocí speciálních samolepících štítků si můžete namlouvat vlastní audio knihy.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku