Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

IP PTZ SUNELL, 3MPx STARVIS H265, Alarm 9x I/O, Audio I/O, IR 200m, WDR, POE, SD, 30x zoom, SMART AUTOTRACKING, IVA

Cena nyní (s DPH):
29208,80Kč
bez DPH
24140,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené - přístupové systémy

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: Sebury
  • Kód: et_0711

  • 3MPx IP PTZ kamera SUNELL- typ 30MDRZSD3018WO s pokročilými technologiemi H265 jako je AUTOTRACKING, 30x TRUE optický zoom (4,3-129mm) a 16x navíc k tomu DIGI zoom. Zoom je 100% SMART autofocus, obraz je tedy vždy doostřován tak, aby byl nejlépe čitelný v místě detekce pohybu.

    Důležitou vlastností které je výborně využitelná hlavně při IVA - inteligentní video analýze je i 2x ALARMOVÝ výstup - spínací RELÉ (max 0,5A při 12V), a alarmový 9x VSTUP - například pro čidlo infrazávory, PIR pohybového čidla, magnetického kontaktu apod. S výhodou lze rovněž použít zabudovaný AUDIO vstup a výstup pro použitelný i pro simultánní - zároveň probíhající oboustrannou komunikaci . V praxi to znamená, že v míste instalace kamery může být napojen mikrofon i repoduktor a vy s případným narušitelem nebo s tím kdo spustí poplach i třeba na základě IVA můžete okamžitě a živě komunikovat.

    S výhodou lze napojit i ke stávajícím i novým IP systémům (i analogovým systémům - CVBS PAL výstup), případně použít i k samostatnému tzv. autonomnímu provozu.

    Kameru můžete nainstalovat téměř kamkoliv - dostupné je široké množství druhů a typů držáků. Rovněž nechybí porkočilé funkce IP kamer jako je P2P, detekce pohybu a nahrávání na SD kartu. Výhodou je zabudovaný AUDIO vstup - kam můžete napojit mikrofon, který je velice citlivý a dokáže zachytit i velice slabé zvuky.

    ako třešnička na dortu tohoto času asi nejlepší kamery co máme v nabídce je slot na SD kartu až do velikosti 128GB, pro ještě náročnější zákaznické požadavky samozřejmě nechybí ani analogový video - signálový "BNC" výstup z kamery. U této skvělé kamery s vynikajícími funkcemi je myšleno prostě na úplně vše... No a kdyby to bylo ještě málo, tak nechybí ani RS485...

    Ke kameře je možné připojit UBNT NanoStation Loco M2, které umožní kameře funguvat přes WiFi (kamera se přes UTP připojí k Loco M2 a to dále vysílá signál bezdrátově). V případě použití 2 modulů UBNT Loco M2 je možné vytvořit WiFi most s dosahem až 500 metrů.

    DWDR (Digital Wide Dynamic Range) kamery. Jedná se o digitální WDR. Na rozdíl od WDR (právě WDR bývá označováno jako trueWDR nebo pouze WDR) jde jen o digitální zpracování, a proto nedosahuje takové kvality jako WDR zabudované přímo v kameře. Pro instalaci, kde není potřeba kvalitní WDR, stačí i DWDR, cena kamery je pak nižší.

    Rychlost otáčení - anglicky Pan: 180°/s, rychlost naklápění Tilt: 90°/s  čímž se kamera řadí do kategorie HIGH SPEED PTZ

    Video ukázka HIGH SPEED IP kamery (pro illustaci rychlosti otáčení (jiný model))

     

    Formát H.265, známý také jako High Efficiency Video Coding (HEVC), je nástupcem kodeku H.264. Kóduje video s polovičním datovým tokem při stejné kvalitě videa než jeho předchůdce s maximálním rozlišením až 7 680 x 4 320 pixelů.

    • Záznam zabere o 50% méně kapacity na úložišti.
    • Sledování streamů po internetu vyžaduje poloviční rychlost při stejném rozlišení.
    • Obraz bezpečnostních kamer může být až do rozlišení 4K (případně 6K, 12Mpx)

    S narůstajícím rozlišením kamer je neustále potřeba vylepšovat i kompresi datového přenosu, proto jsou naše IP kamery a rekordéry vybaveny modernizovaným kodekem H.265. Modernizací také prošel kodek H.264. Verze H.264+ přináší mezistupeň mezi další verzí, která i tak dokáže uspořit velkou část úložiště.

    Samožrejmostí je u kamery podpora protokolu ONVIF, tedy kameru je možné připojit k široké škále NVR rekordérů NAS ruzných značek (DAHUA, HIKVISION, SYNOLOGY, BOSH, ZONEWAY, SUNELL, EONBOOM, MILESIGHT a mnoho dalších ONVIF kompatibilních NAS, NVR....

    Podporuje Real Time Streaming Protocol (RTSP), ta umožňuje uživateli vysílat video z kamery více uživatelům současně pomocí streamovacích serverů.

    Kamera generuje/vysílá následující upozornění:

    • detekce pohybu
    • mimo kapacitu disku (plné uložiště)
    • rozpoznání SPZ - sepnuté relé NO/NC/COM a otevření brány/vrat/sepnutí sirény

    Kamera má velmi kvalitní kovové zpracování, které přesvědčuje, že kamera patří řádově do mnohem vyšší cenové kategorie. Zpracování je pevné, kamera působí velice robustně.

    Obraz kamery je 3MPx tedy 2048x1536px a 30x ZOOM optický + 16x DIGITÁLNÍ, čímž se kvalitou obrazu řadí mezi špičky mezi IP PTZ kamery. Případně ze doostřit i ručně prostřednictvím menu IP kamery. Kamera má také AUDIO vstup a výstup umožňující akustické sledování a / nebo hlasovou komunikaci mezi místními kamerami a monitorovacím centrem. H.265 video komprese zajišťuje efektivní využití dostupné šířky pásma sítě. Kamera dokáže generovat dva nezávislé proudy (hlavní proud a sub-stream) s H.265 nebo volitelně i H264 nebo MJPEG kompresí videa.

    Hlavní výhodou kamery je velmi dobře propracované ovládání PTZ (tedy otáčení / zoom). Kamera se, narozdíl od jiných kamer, velice rychle otáčí a přiblížuje. Navíc je kamera schopna otáčet se stále dokola, nemá žádný doraz, od kterého je nutné otáčet na druhou stranu. Navíc lze ke kameře zakoupit i speciální ovládací panel s joystickem. Kamera je tak plně připravena do profesionálního nasazení. Pokud máte zájem o ovládací pult, určitě se nám ozvěte. Použité jsou lineární motory, tedy odpadá starost s převodovkami.

    Kamera je vhodná k dlouhodobému otáčení. Kameru lze nastavit, aby automaticky projížděla předdefinované body včetně úrovně přiblížení (tzv. hlídka). A to i v případě, že kamera nebude připojena k počítači nebo rekordéru. Pokud kameru připojíme k rekordéru Zoneway, otevřou se nové možnosti automatizování hlídky. Bude možné určit jednotlivé body hldíky včetně doby, jak dlouho má kamera setrvat na místě. Tyto funkce bývají přítomny pouze u několikrát dražších kamer. Kamera iSeetec se tak hodí i do nejnáročnějších situací.

    Použitý čip 1/2,9" SONY STARVIS IMX123 je nový typ SONY senzoru, který díky citlivosti 2000 mV na 1 μm2 dosahuje vysoké kvality obrazu i při nízkém osvětlení. Obraz obsahuje mnohem menší množství digitálního šumu, než je tomu u běžných senzorů. Rozdíl můžete vidět na ukázkách níže:

    Kamera má plný SMART autofocus + možnost ručního doostření přes uživatelské rozhraní. Pokud tedy kamera neoostří ideálně v pozicích, lze nastavit ručně. Viz ukázka

    K IP kameře se lze samozřejmě připojit i ze smartphonu nebo tabletu. K dispozici je aplikace pro připojení bez veřejné IP adresy (P2P) nebo po veřejné IP adrese, lze se tak připojit opravdu odkudkoli. Pro přístup ke kameře bez veřejné IP adresy z počítače je dodáván sledovací software "Network video monitoring software (anglicky)", který se dokáže připojit přes P2P. Mobilním telefonem lze ovládat i přiblížení. Kameru lze připojit i do oblíbeného programu IPcamViewer.

    Kamera podporuje i detekci pohybu a následné upozorňování. Na základě detekce pohybu tak dokáže kamera odeslat email s přiloženou fotografí nebo nahrávat fotografie na FTP. Pokud se na fotografii něco děje, může si majitel spustit aplikaci s podívat se na obraz. Detekce pohybu ovšem není určena monitorování objektu, má jen upozornit.

    Video z výstavy AMPER 2017 Brno kde jsme podobnou kameru (starší model a jinou značku) s autotrackingem vystavovali


    Ukázka autotracking funkce:

    Zboží jsme prezentovali na veletrhu AMPER 2019:

    IVA (inteligent Video Analysis) též někde uváděno jako VCA (Video Content Analysis) je moderní a efektivní schonost automaticky analyzovat video a detekovat požadované časové, prostorové nebo obrazové události v zorném poli kamery. Vyhodnocovací algoritmus automaticky analyzuje video a automaticky na základě vyhodnocení koná nastavené činnosti. Tato vysoce moderní funkce se využivá v mnoha oborech, např. v zábavním průmyslu, ve zdravotnictví, v obchodu, v dopravě a v automobilovém průmyslu a také s výhodou pro zabezpečovací účely. Díky inteligentní videoanalýze video obsahu se CCTV IP kamerové systémy stávají ještě efektivnějšími, výhodnějšími, mnohem přesnějšími a v konečném dúsledku je ochrana i cenově méně nákladná. Díky IVA se rapidně snižuje pracovní vytížení operátorů kamerových systémů, zvyšují celkovýprovozní výkon kamerového systému a zvyšují efektivitu samotného operátora kamerového systému.

    Mezi hlavni IVA této kamery patří jmenovitě:

    • rozšířená detekce pohybu - skutečně inteligetní detekce pohybu s minimem falešných poplachů
    • překročení čáry - ochrana perimetru, detekce překročení linie
    • narušení oblasti - zakázané nelegální parkování, detekce vstupu do zóny
    • narušení oblasti - dvojitý virtuální plot, překonání perimetru
    • I/O alarm - IN/OUT možnost napojení externích čidel, na OUT výstup zase např. sirénu
    • pohnutí kamerou - změna pozice zorného úhlu - tamper detection
    • prodleva - detekce podezřelého pohybu - "lelkování" a "loudání"
    • vícenásobná prodleva - tzv Multiloiter, "poflakování", "lelkování", možnost k detekci sprejerů
    • zmizení objektu - sledovaný objekt zmizel
    • obrácená detekce zmizení - na scéně přibyl objekt
    • abnormální rychlost - detekce rychlosti pohybu v obraze

    Výstup z detekce IVA může být u této kamery:

    • záznam detekovaného alarmu
    • zasílání poplachu e-mailem přes SMTP
    • FTP upload
    • PUSH Message
    • ohraničení detekovaného - tzv. Video Stream Draw Line
    • Buzzer - zvuková detekce a upozornění operatora kamerového systému
    • sepnutí výstupu relé

    OBSAH CD s manuály ke stažení ZDE

    Obsah CD ke stažení ZDE

    Obsah CD, CZ návody, PC aplikace, aplikace na výpočet zorných úhlů, aplikace na výpočet velikosti záznamu a mnoho dalšího od SUNELL ke stažení ZDE

     

    Specifikace od výrobce:

    Camera

    Image Sensor

    1/2.8" Progressive Scan CMOS IMX 123

    Effective Pixels

    2048(H) x 1536(V)

    Scanning System

    Progressive

    Electronic Shutter

    Auto/Manual, 1/5~1/20,000s

    Min. illumination

    Color:0.01Lux@(F1.2,AGC ON) ;

    B/W:0Lux@(IR LED ON)

    S/N Ratio

    55dB

    IR Distance

    Smart IR up to 200m

    IR On/Off Control

    Auto/Manual

    IR LEDs

    10pcs

    Lens

    Focal Length

    4.5~135mm

    Max. Aperture

    F1.6~F4.4

    Angle of View

    H:59.8°~2.3°

    Optical Zoom

    30x

    Focus Control

    Auto/Manual

    Close Focus Distance

    1000mm~1500mm

    PTZ

    Pan/Tilt Range

    Pan: 0° ~ 360° endless, Tilt: -10° ~ +90°

    Manual Control Speed

    Pan: 0.1° ~180° /s, Tilt: 0.1° ~90° /s

    Preset Speed

    Pan: 180° /s, Tilt: 90° /s

    Presets

    400

    PTZ Mode

    6 Track, 12 Tour, 12 Scan,

    Speed Setup

    Auto/Manual (0-8)

    Power up Action

    Support

    Idle Motion

    Activate Preset/ Scan/ Tour/ Track if there is no command in the specified period

    Intelligence

    Auto Tracking

    Support

    IVS

    Perimeter, Single Virtual Fences, Double Virtual Fences, Loiter, Multi Loiter, Object Left, Object Removed, Abnormal Speed, Converse, Illegal Parking, Signal Bad

    Video

    Compression

    H.265, H.264, MJPEG

    Streaming Capability

    3 Streams

    Stream /

    Frame Rate

    Stream1: 2048×1536/1920×1080/1280×720 @25/30fps

    Stream2: D1/VGA/640×360/CIF/QVGA @25/30fps

    Stream3: VGA/CIF/QVGA @25/30fps

    Bit Rate Control

    CBR/VBR

    Bit Rate

    Stream1: 500kbps~12000kbps

    Stream2: 100kbps~6000kbps

    Stream3: 100kbps~3000kbps

    Day/Night

    Auto(ICR) / Color / B/W

    Image Enhancement

    BLC/HLC/WDR(120dB)

    White Balance

    Auto/Tungsten/Fluorescent/Daylight/Shadow/Manual

    Gain Control

    Auto/Manual

    Noise Reduction

    2D/3D DNR

    Electronic Image Stabilization(EIS)

    N/A

    Defog

    Yes

    Digital Zoom

    16x

    Mirror

    Support

    Region of Interest

    Off / On (8 Zone)

    Motion Detection

    Off / On

    Privacy Masking

    Off / On (4 Area, Rectangle)

    Audio

    Compression

    G.711,RAM_PCM

    Bit Rate

    64kbps (G.711), 128kps (RAW_PCM)

    Network

    Ethernet

    RJ-45 (10/100Base-T)

    Protocols:

    IPv4/IPv6, 802.1x, HTTP, HTTPS, TCP/IP, UDP/IP, RTSP, DHCP, NTP, RTCP/RTP, PPPoE, SMTP, DNS, UPnP, FTP, APR, SNMP

    Interoperability

    ONVIF, CGI

    Streaming Method

    Unicast

    Max. User Access

    10 Users

    Edge Storage

    NAS

    Local PC for instant recording

    Micro SD card 128GB

    Web Viewer

    <IE11, Chrome, Firefox

    Management Software

    IMS 3.0

    Smart Phone

    IOS, Android

    Interface

    Ethernet

    I1 Ethernet (10/100 Base-T) RJ-45 Connector

    Audio Interface

    1ch Audio In,1ch Audio Out

    Alarm

    7ch Alarm In,2ch Alarm Out

    RS485

    Yes

    BNC Output

    Yes

    Reset Button

    Yes(Built-in)

    General

    Power Supply

    AC24V/Hi-POE (Adapter optional)

    Power Consumption

    Less than 40W

    Operating Temperature

    Starting Temperature: -30°C ~ 60°C (-22°F ~ 140 °F)

    Working Temperature:-40°C ~ 60°C (-40°F ~ 140 °F)

    Strorage Conditions

    Less than 90% RH

    Ingress Protection

    IP66,TVS6000V

    Certifications

    CE/FCC

    Casing

    Metal

    Dimensions

    Φ226×32.8mm

    Net Weight

    5.2Kg

Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku