Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Interiérová bezpečnostní Wi-Fi kamera Google Nest Cam Indoor

Interiérová bezpečnostní Wi-Fi kamera Google Nest Cam Indoor
  • Interiérová bezpečnostní Wi-Fi kamera Google Nest Cam Indoor
  • Interiérová bezpečnostní Wi-Fi kamera Google Nest Cam Indoor
  • Interiérová bezpečnostní Wi-Fi kamera Google Nest Cam Indoor
  • Interiérová bezpečnostní Wi-Fi kamera Google Nest Cam Indoor
Cena nyní (s DPH):
8753,29Kč
bez DPH
7234,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní ceníkové zboží

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: Nest
  • Kód: c_1529554

  • Je zavřené okno? Nebo se vám vzbudilo dítě? Čemu se věnuje váš pes? S kamerou Nest Cam Indoor buďete mít o všem přehled díky videu v HD kvalitě 1080p. Kamera vás přes smartphone upozorní na jakýkoli pohyb či zvuky. Nastavení zabere jen minutu. Díky režimu nočního vidění budete mít s kamerou Nest Cam Indoor nepřetržitý přehled o všem. Kamera je vybavena mikrofonem a reproduktorem, takže můžete dokonce přikázat svému psovi, aby slezl s pohovky. S funkcí Sightline jsou k dispozici snímky všech důležitých okamžiků za poslední 3 hodiny. Nebo si můžete předplatit službu Nest Aware, která vám umožní podívat se až 30 dní nazpět, ukládat videoklipy, vytvářet zóny poplachů a dostávat osobní výstrahy. Váš domov na displeji smartphonu S kamerou Nest Cam Indoor budete mít stále přehled o tom, co se děje u vás doma - bez ohledu na to, kde právě jste. Můžete sledovat veškeré dění v HD kvalitě 1080p a dostávat výstrahy, pokud se děje něco nezvyklého. Nepřetržitý živý záznam videa HD kvalita 1080p. Širokoúhlý objektiv. Osminásobný zoom. S kamerou Nest Cam budete mít o své domácnosti stále přehled - ve dne i v noci. Výstrahy ohledně zvuků a aktivity zasílané přímo na smartphone Výstrahy vás informují o všem, co se právě děje, když zrovna nejste doma. Můžete dokonce získat bezplatný přístup ke snímkům všech důležitých okamžiků z posledních 3 hodin. Světlo ve tmě Díky rozšířenému režimu nočního vidění můžete mít nepřetržitě vše pod dohledem. Pozorujte, komunikujte a naslouchejte Pomocí aplikace Nest App můžete poslouchat, co se právě děje, a komunikovat s ostatními. V klidu i na cestách Kamera Nest Cam Indoor se může automaticky zapnout ve chvíli, kdy opustíte dům. A až se vrátíte, zase se vypne. Ochrana dat a bezpečnost Komunikace a obsah jsou kódovány pomocí nejnovější technologie.

    Obsah dodávky

    Monitorovací kamera Nest Cam Indoor
    Stojan
    Kabel USB
    Síťový zdroj
    Nástěnný držák
    Šrouby Nest

    Přívodní kabel

    Výhody

    Nechte si přes smartphone, e-mail nebo chytré hodinky (Apple a Android Wear) zasílat upozornění na pohyb či zvuky a zjistěte více o tom, co se u vás doma děje, když jste pryč.
    Sledujte živě, co se děje u vás doma, nebo si bezplatně prohlížejte záznamy o událostech za poslední 3 hodiny.
    Jasná viditelnost ve dne i v noci: HD rozlišení 1080p, širokoúhlý objektiv, superzoom a rozšířený režim nočního vidění
    Pozorujte, komunikujte a naslouchejte: pomocí aplikace Nest můžete poslouchat, co se právě děje, a komunikovat s ostatními lidmi.
    Zabezpečení, které se rozvíjí: se službou Nest Aware (k dispozici samostatně na bázi předplatného) vám nic neunikne - nepřetržitý záznam v cloudovém úložišti, osobní výstrahy, personalizované rozsahy poplachu a řada dalších funkcí.
    Komunikace a obsah jsou šifrovány s pomocí nejnovější technologie (šifrování AES [128 bit], TLS, soukromé klíče RSA [2048 bit], funkce Perfect Forward Secrecy).
    Nepřetržité živé video: Náhled v rozsahu 130° zobrazuje váš domov v HD kvalitě 1080p ve dne i v noci.
    Křišťálově jasná viditelnost i v noci: v nočním režimu je celý prostor rovnoměrně osvětlen.
    Rychlé a snadné nastavení: Stačí kameru Nest Cam zapojit do sítě a stáhnout si aplikaci Nest App.
    Zmeškali jste oznámení? Díky funkci Sightline si můžete na snímcích z důležitých okamžiků bezplatně prohlížet, co se stalo během posledních 3 hodin.

    EAN: 813917020647
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku