Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Impregnace na pracovní oděvy NANOPROTECH INPRODUCTS PREMIUM 200 ml

Impregnace na pracovní oděvy NANOPROTECH INPRODUCTS PREMIUM 200 ml
Cena nyní (s DPH):
391,31Kč
bez DPH
323,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06560293

  • Impregnace na pracovní oděvy INPRODUCTS 200 ml
    Čtvrtá impregnace z řady Inproducts je určena pro profesionály z různých oborů. Jejím cílem je pomáhat a usnadňovat každodenní život všem, kteří jsou ve své profesi neustále vystaveni působení extrémních podmínek. Jedná se o podmínky, které mohou často i přes používání řádných pracovních oděvů způsobovat jejich promočení, nadměrné špinění, apod. Hasiči, vojáci, lesníci, montéři, mechanici, stavaři, dělníci, kuchaři, laboranti, doktoři, stomatologové, řezníci, pracovníci v průmyslu; zjednodušte si díky nám svůj každodenní život! Nejedná se totiž o obyčejný impregnační přípravek. Impregnace na pracovní oděvy poskytuje ošetřeným materiálům oleofobnost a odolnost vůči soli a jiným agresivním látkám. To vše bez jakékoliv změny ošetřeného povrchu; nehrozí ztráta prodyšnosti, ztužení, ani jiné poškození materiálů. Díky silným křemíkovým vazbám, vznikajícím na vláknech textilu působí dlouhodobě a odolá i praní v pračce. Pracovní oděvy tedy vydrží i při extrémní zátěži déle čisté a je možno výrazně zkrátit intervaly jejich údržby. Poskytuje ošetřeným povrchům silné hydrofobní a oleofobní vlastnosti a výrazně usnadňuje následné čištění. Dlouhotrvající ochranný efekt i v případě aktivního používání a opakovaného praní. Impregnace funguje na vodní bázi; je bezbarvá, nezapáchá a je šetrná k životnímu prostředí. Rychle a jednoduše se nanáší.

    Vlastnosti:

    - Chrání oblečení před promočením a prosakováním
    - Zvýšená odolnost vůči mastnotě, oleji, průmyslovým látkám
    - Minimalizuje lepení nečistot i pevných částic na oděvy
    - Dlouhotrvající ochrana vydrží i praní v pračce
    - Pomáhá obnovovat a zachovávat barvu materiálu, chrání před UV zářením

    Použití:

    - Pracovní oděvy; jako jsou montérky, lesnické oblečení, uniformy, hasičská výbava, kuchařské zástěry a oblečení, výbava pro pracovníky v průmyslu, zemědělství apod.

    Návod k použití:

    Nanášejte impregnaci rovnoměrným nástřikem ze vzdálenosti 10 – 20 cm. Pro 100% funkci je třeba aplikovat impregnaci tak, aby se důkladně vsákla do předem vypraného materiálu zbaveného všech nečistot a chemických látek. Pro kompletní utvrzení křemíkové ochranné vrstvy je nutno vyčkat 24 hodin. Skladujte při teplotách od 3 °C do 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku