Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Hra Magická levitující koule

Hra Magická levitující koule
Cena nyní (s DPH):
220,- Kč
bez DPH
182,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851302

  • Hra Magická levitující kouleDokonalá iluze, která okouzlí Vás i Vaše přátelé! Stačí trocha zručnosti a tréningu a magická levitující koule se bude doslova vznášet ve vzduchu – jakoby vzdorovala gravitaci. Žádné provázky, žádná kouzla, pouze umění iluze. Doporučeno pro děti starší 8 let.

    Princip magické levitující koule spočívá v několika speciálně upravených pláštích koule, přičemž vnitřní pláště jsou konstruovány jako zrcadla, která ve spojení s vnějším pláštěm dokáží vytvořit neuvěřitelnou iluzi a dokonale zmást pozorovatele pohybem rukou a celého těla. Pozorovatel nedokáže říci jak celý mechanismus funguje - koule vypadá, jako by se vznášela či stála v prostoru. S koulí je také možno žonglovat, tento způsob se nazývá kontaktní žonglování a měli jste jej možnost vidět v několika talentových show, koule se stále dotýkáte, efekt pro pozorovatele je ovšem takový, že se koule vznáší a levituje v prostoru.

    Staňte se iluzionistou a okouzlete své okolí – nácvik jednotlivých triků není pouze zábava ale i výborná relaxace, je jen na Vás kolik času svému „umění“ věnujete. Vaši známí a přátelé budou nadšeni, budou chtít vědět jak magická koule funguje, odhalíte jim tajemství? Magická levitující koule je určena jak pro začátečníky tak pro profesionály, kteří již mají iluze zvládnuté. Ideální velikost a hmotnost magické koule zaručuje maximální využití jejího potenciálu, skvěle padne do ruky, zaručeně se přistihnete jak si s koulí jen tak hrajete, pohybujete s ní mezi prsty a relaxujete. Magická koule je také velmi pěknou a zajímavou dekorací.

    Naučte se triky jako Enigma, Palm Spin, Body Roll, Push-up a další, k levitující kouli od nás obdržíte popis a vysvětlení těch nejznámějších a nejlepších triků, na internetu je možné najít desítky instruktážních videí.

    Technické údaje:

    Průměr koule: 7,5cm
    Hmotnost koule: 250g

    Balení: černý sametový pytlíček (rozměry 13 x 13cm)
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku