Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Hra Magická hůlka - fly stick

Hra Magická hůlka - fly stick
Cena nyní (s DPH):
349,- Kč
bez DPH
288,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851299

  • Hra Magická hůlka - fly stickKouzelnická věda v akci!!

    Nyní máte jedinečnou příležitost na vlastní kůži vyzkoušet tuto neuvěřitelnou „hračku“ levitující hůlku Van De Graaff, díky které můžete mít doma i Vy kousek magie. Levitující hůlka s Van de Graaff generátorem je poháněna 2x AA baterii (nejsou součástí), přiloženy 3 různé tvary mylaru (vyjímečně silný polyesterový film), pro ty nejlepší „kouzla“. Levitující hůlka je nejen dokonalou hračkou pro děti, ale může i pomáhat, například pro děti se sníženou pohyblivostí, kde lze touto hračkou velice snadno cvičit motoriku daného dítěte.

    Levitující hůlku není potřeba zdlouhavě představovat stačí pouze říci, že uvnitř této hůlky se skrývá miniaturní Van De Graaff generátor poháněný dvěmi bateriemi. Stačí zmáčknout knoflík na rukojeti hůlky, což způsobí generování statického náboje, díky kterému bude pouze na Vás jaké 3D levitující tvary se budou pomocí Mylaru (stříbrná hmota, která mění tvar) tvořit. Díky této levitující hůlce můžete také zkoušet různé triky a stát se centrem pozornosti pro ostatní, kteří nebudou věřit vlastním očím, například nechat si samovolně přeskakovat klubko Mylaru z ruky do ruky, tam a zpět – s touto levitující hůlkou není žádný problém!!

    Technické údaje:

    Délka hůlky: 48 cm
    Napájení: 2 x AA baterie
Otázky a odpovědi k tomuto produktu
    • Otázka
    • Dobrý den, naše škola by o tento výrobek měla zájem, bude k dodání?

      ptal se Luboš Kovář 23.05.2016

    • Odpověď
    • Bohužel již nebude.


Recenze & Hodnocení výrobku