Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Hama Fancy M brašna na kameru Vnitřní rozměr (Š x V x H) 150 x 90 x 60 mm

Hama Fancy M brašna na kameru Vnitřní rozměr (Š x V x H) 150 x 90 x 60 mm
Cena nyní (s DPH):
308,- Kč
bez DPH
255,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Brašny a pouzdra

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: Hama
  • Kód: c_1852509

  • Ne vždy musí být těžké vybavení kamery. Cestování s lehkým zavazadlem a zabalte malý digitální fotoaparát s nejdůležitějšími příslušenstvím do sáčku do kamery. Máte tak s kabelkou a pyšním na volnočasové období vše pro krásné motivy - zcela bez vlečení.

    ORGANIZÉR DO KAMERY „FANKY“
    Wer, ať už na dovolené, v turistice nebo při letovém výletu nebo při letovém výletu měst, který rád vyfotografuje hodně hezkých motivů, se svým profesionálním vybavením pro kameru na cesty. Do velkých fotobrašny a kamerové pytle se vejde vedle zrcadlovky i vše, was co potřebujete jako příslušenství: Kabel, akumulátory, paměťové karty, někdy dokonce i tablet. Ale was, když se po turistice v noci z útulného kruhu kolem vesnice stane večeře, na městském trepu nebo v místě dovolené se nechce schovat do koktejlu starým městem a neobeš se s ním profesionálně vybavovat?

    POUŽITÍ: MNOHO KAPES
    na odvážný a klidný provoz díky startovnímu městu, nechejte si koktejly a tapety a užívejte si po procházce ležet na těžkém fotodešle v hotelu nebo automobilu. Pro vaše spontánní fotografie postačí vnisku kapsy na kameru. Pouzdro s malou digitální kamerou, náhradními akumulátory a paměťovými kartami se jednoduše balí do vaší elegantní kabelky pro večer nebo do malého batohu. Díky svým kompaktním rozměrům a lehkému materiálu se hodí do většiny kabelky i batohů. Pro ty, kdo zrovna nemáte po ruce kosmetický sáček, můžete uložit rtěnka a další. Díky tomu máte včetně perfektně chráněné digitální kamery vše, co je pro vás was nezbytné, aniž byste se zbytečně zatěžovali. Mnohem důležitější je ale to, že i s lehkým zavazadlem vám neunikne žádný motiv!

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá · červená
    Vnitřní délka: 60 mm
    Vnitřní výška: 90 mm
    Vnitřní šířka: 150 mm
    Vnitřní rozdělení (brašna na fotoaparát): bez
    Materiál: Polytex
    Hmotnost: 35 g
    Kategorie produktu: brašna na kameru

    Obsah dodávky

    Pouzdro na příslušenství k fotoaparátu „Fancy“

    EAN: 4047443370099
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku