Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Garmin zumo 396 LMT-S EU navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu

Garmin zumo 396 LMT-S EU navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • Garmin zumo 396 LMT-S EU navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • Garmin zumo 396 LMT-S EU navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • Garmin zumo 396 LMT-S EU navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
  • Garmin zumo 396 LMT-S EU navigace na motorku 10.9 cm 4.3 palec pro Evropu
Cena nyní (s DPH):
10569,90Kč
bez DPH
8735,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Přenosné navigace

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: c_1719056

  • Jednoduché trasy jsou dobrodružné
    Díky odolnému provedení, funkci bezdrátového připojení a velkému dotykovému displeji s úhlopříčkou 4,3 palců, který lze obsluhovat v rukavicích, je navigace na motocykl Zūmo® 396LMT-s správnou volbou pro přeměnu monotónu na bohatá a vzrušující dobrodružství. Bonus: Můžete se bavit se svými přáteli.

    Radost z jízdy ve skupině
    Vyhřte se jednotónovým jízdám Garmin Adventurous Routing a napichovejte si na cestě přes bohatou jízdu, horkou nebo rozmanité silnice. Sende GPX soubory z telefonu4 na ūmo nebo jeho části s ostatními cestujícími, aby se mohli sledovat stejnou trasu. Pokud je s telefonem spojeno, aktivuje se aplikace ve spojení s telefonem LiveTrack také skvělou funkci, se kterou mohou přátelé v reálném čase sledovat svoji pozici na trasách.

    Mnoho výhod s Bluetooth®
    Synchronizujte s kompatibilním smartphonem a Bluetooth headsetem nebo helmou (k dispozici samostatně), abyste mohli telefonovat nebo přiblížit 5, aniž byste museli odtahovat rukavice nebo přilbu. S pomocí smartphonu, který bezpečně uložíte v brašně nebo sedlové brašně, můžete při telefonování přesto využívat handsfree a nadále se soustředit na silnici. Přizpůsobitelné Smart Notifications pro hovory, SMS zprávy, Alarm aplikace a další. Kromě toho můžete hudební funkci3 a seznamy skladeb ze smartphonu používat přímo na displeji modelu Zūmo. Díky tomu na cestách budete mít správný hudební doprovod

    Bezplatné služby v reálném čase v oblasti dopravy a počasí
    Jaká je situace na trase? Zařízení Zūmo® 396LMT-s může prostřednictvím aplikace pro Link Live informace o dopravě a počasí. Bezplatná mobilní aplikace umožňuje propojení mezi zařízením Zūmo a zařízením iPhone® nebo Android App her.

    Jednoduché aktualizace přes Wi-Fi
    Aktualizace karet a softwaru modelu Zūmo® 396LMT-s je díky integrované Wi-Fi nyní ještě jednodušší. Pokud je k dispozici nová aktualizace a je k dispozici Wi-Fi připojení, automaticky se na displeji zobrazí odpovídající zpráva. Stiskněte jen jedno tlačítko a ihned se provede aktualizace. Nemusíte jej propojit s počítačem.

    Bezpečnější cestování díky výstražným upozorněním
    Chcete-li se obílé was, co se kolem vás děje, a abyste na cestách měli bezpečnější přehled, můžete s touto Cūmo® 396LMT-s snadno předbít ostré zatáčky, změny tempa, přechody mezi nimi, změny divoké zvěře, školy apod., když se k nim přiblížíte. Při rozjíždění jedné silnice nesprávným směrem vás přístroj také informuje. Na delších trasách navrhuje varování ořezává7 také časy odpočinku a možná místa pro odpočívadlo, která chcete zařídit, když jste již několik hodin na cestě. Další výhodou je integrovaná automatická kompenzace nehod8 modelu Zūmo. Přitom v případě nehody je SMS s daty o poloze odeslána do předem stanoveného kontaktu.

    Prázdné nádrže? Není tobě
    Integrovaný cestovní počítač s digitálním ukazatelem naplnění je součástí standardního vybavení modelu Cūmo® 396LMT-S. Díky tomu budete velmi snadno vědět, kolik kilometrů ještě zbývá k provozu s nádržkou na vodu. Upozornění na zastavení nádrže vám pomůže, když je čas tankování a zobrazí i polohy možných čerpacích stanic. Užitečný ukazatel teploty vás informuje o tom, kdy by měl plyn odebírat. Hledáte-li servisy motocyklů, obchodníka nebo podobné přístroje, poskytujete vám dobré služby digitální indikátor kompasu a motocykl POIs (body of interest). Protokol o servisním provozu zařízení Zūmo ukládá data a druhy provedených servisních prací a počet kilometrů.

    Navigační nástroje
    Pokud jste na cestách s Cūmo® 396LMT-s, asistent pro udržení jízdního pruhu s hlasovými pokyny a barevnými šipkami na displeji upozorní na správný jízdní pruh pro příští vyjíždění nebo odjezd. Křížové a přípojné body na trase se zobrazí, takže nezjistí, že jste uspořádali a obečíte spojení s přehledným chodem. Model Zūmo ukazuje body zájmu a důležité body podél trasy, aniž byste se museli spoléhat na stranu mapy navigace. Chcete-li trasu přidat bod na mapě, abyste se mohli dostat do preferované oblasti nebo po určitých silnicích, můžete jednoduše přizpůsobit trasu. Kromě toho se v ní uvádějí názvy ulic a navigační příkazy, takže se můžete soustředit na silnici. Garmin Real Directions™ používá dobře rozpoznatelné body, budovy a semafory jako vodítko a usnadňuje navigaci (např. „zatáčení doprava po červené budově“). Pokud chcete na opačné cestě pohybovat stejnou trasu v opačném směru, nechte se přiblížit funkci TracBack® Zūmo.

    Odolný a osvědčený design
    Odolný model Zūmo® 396LMT-s byl vyvinut motocyklisty pro motocyklisty a je vybaven správnou technologií pro vaše cesty. Integrovaný cestovní počítač se zobrazením kompasu, zobrazením tempa a a intuitivním dotykovým displejem pro snadné a rychlé zadávání informací - dokonce i v rukavicích - jsou jen začátek. Odolné pouzdro odolá palivové mlze, UV záření, dešti a dalším těžým povětrnostním podmínkám.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Bluetooth: Ano
    Rozměry: (š x v x h) 125 x 86 x 25 mm
    Rozměr, hloubka: 25 mm
    Vnější výška: 86 mm
    Vnější šířka: 125 mm
    Úhlopříčka displeje (v cm): 10.9 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 4.3 palec
    Aktualizace map v ceně: životnost
    Materiál karty: pro Evropu
    Hmotnost: 241 g
    Kategorie produktu: navigace na motorku

    Obsah dodávky

    Zūmo® 396LMT-s
    Předinstalované mapy City Navigator® pro celou Evropu
    Celoživotní aktualizace map a živé vysílání (na obalu uvedeno „LMT-s“ podle modelového čísla)
    Držák na motocykl a montážní sada
    Nabíjecí kabel na motocykl
    USB kabel
    Sada držáku do auta (přísavný držák, držák, nabíjecí kabel do auta)
    Návod pro rychlé spuštění

    EAN: 753759207731
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku