Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

GARDENA 1757-20 domácí automat na vodu Classic 3500/4E 230 V 3500 l/h

GARDENA 1757-20 domácí automat na vodu Classic 3500/4E 230 V 3500 l/h
Cena nyní (s DPH):
7751,- Kč
bez DPH
6406,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Domácí vodárny

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: Gardena
  • Kód: c_1314906

  • S domácí vodní automaty ušetříte peníze a zároveň chráníte životní prostředí: Využijte bezplatného déšť nebo studny vody pro zavlažování vaší zahrady nebo můžete jej využívat v domě pro wc nebo pro vaše pračka. Integrovaná elektronika aktivuje náročné domácí vodní automaty automaticky při puštění vody a potom jej opět vypíná. Kompaktní domovní vodárny GARDENA Classic 3500/4E s jmenovitým výkonem 800 W, maximální průtok od 3 500 l/h a max. Tlak 4,0 bar je ideální pro mobilní i stacionární použití - nezáleží na tom, kde jej potřebujete. Ovládání je snadné, bez rušení a pohodlně. Můžete domácí vodní automaty díky ergonomické držadla snadno přenášet, stisknutím tlačítka uvést do provozu a díky jednoduché obsluze řadu funkcí. Základní pro rychlé a snadné uvedení do provozu: díky nové integrovaný zpětný ventil technice je rychlé nasávání zaručena! A ještě komfortní výkon: nový, vestavěný program malá množství zajistí i při nízké průtok bezproblémovou použití, např. u moderních pračky nebo zavlažovací zavlažovacích zařízení. Čerpadlo má kromě toho přes systém diagnostiky chyb. Tak je nejmenší rušení, například díky tropfende kohouty, střechách nebo Spulkasten saugseitige problémy, výrazně pomocí různých frekvencí blikání pomocí LED blikající světlo. Tak je cílené pomoc při eventuálním rušení. Je ochrana proti běhu na prázdno zabraňuje poškození přístroje při nedostatečném průtoku vody. Pouze kvalitní materiály jsou pro výkonný a tichý provoz čerpadla. Tak může být je bezúdržbový kondenzátorový motor s tepelnou pojsitkou pomocí Jet-Pump systém přes tlakový efektivně na místě. Pro jednoduchou manipulaci usnadňuje velký plnicí otvor plnění čerpadla před uvedení do provozu. Gumové nožičky zajišťují stabilitu a vibrační pažích, gerauschdampfenden provoz. Pro ochranu před prachem a písku je objemný jemný filtr v domácí vodní automaty. Díky tomu můžete na externí předfiltr. Se skládá mrazu, lze domovní vodárny jednoduše pomocí vypouštěcí zátka vyprázdnit. Praktické: QR kódu na vás čerpadlo další podrobné informace a informuje přes video přes výhody výrobku a využití domácí vodní automaty. Řemínek získáte pomocí videa pomocí poloh pro snadné uvedení do provozu, vyprázdnění správné a cenné tipy při Ansaugproblemen. Díky tomu budete podrobně informuje pro dlouhodobě chrání a bezproblémový provoz vašeho zásobování domácnosti vodou.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (d x š x v) 440 x 200 x 300 mm
    Vnější výška: 300 mm
    Vnější délka: 440 mm
    Vnější šířka: 200 mm
    Čerpací tlak (max.): 4 bar
    Tlaková přípojka: 33|ツ|25 mm (1") vnější závit
    Nasávací přípojka: 33|ツ|25 mm (1") vnější závit
    Krytí: IPX4
    Dopravní výška (max.): 40 m
    Průtok (max.): 3500 l/h
    Provozní napětí: 230 V
    Výkon (P2): 800 W
    Samonasávací do: 7 m
    Hmotnost: 8.1 kg
    Délka kabelu (max.): 1.5 m
    Kategorie produktu: domácí automat na vodu

    Výhody

    Integrovaný předfiltr, automatické zapnutí a vypnutí, výstraha kapající vodě a ochrana proti běhu na sucho, informační LED ukazatel, malé množství program, Jet-Pumpenlaufwerk, 1 výstup, keramickému těsnění a dvojitý těsnicí systém, bezúdržbový kondenzátorový motor s tepelnou pojistkou, samostatná zátka.

    EAN: 4078500004527
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku