Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel

Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel
  • Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel
  • Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel
  • Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel
  • Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel
  • Logitech PTZ Pro 2 Full HD webkamera 1080 x 720 Pixel
Cena nyní (s DPH):
11331,- Kč
bez DPH
9364,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Webkamery

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: Logitech
  • Kód: c_2135389

  • Neobyčejná změna kvality optiky a výkonu
    Kamera Logitech PTZ pro 2 nabízí vynikající kvalitu obrazu a skutečný přenos videa, který všechny účastníky uvěří, že by seděli ve stejném prostoru, i když jsou od sebe ve skutečnosti tisíce kilometrů od sebe. Technická vylepšení kamery umožňují skvělý a ostrý obraz, vynikající reprodukci barev a reprodukci originálu. Za půl ceny srovnatelných modelů je PTZ pro 2 jednoznačně inteligentní volbou.

    Zachyťte dění v HD kvalitě
    PTZ pro 2 je ideální pro učebny, sály a velké konferenční místnosti. Nastavte širokoúhlé snímání pomocí diagonální 90° zorného pole nebo zaměřte pozornost na mluvčí, účastníky a bílé tabule pomocí flexibilních otočných a naklápěcích ovládacích prvků. Objektiv se zoomem s 10-násobným automatickým ostřením dokonale naladí mluvčí a sledovaný materiál a zajišťuje mimořádně detailní a jasné přehrávání pro Remote účastníky a záznamové systémy.

    Snadné nastavení a ovládání
    Díky Plug&Play připojení přes USB lze PTZ pro 2 v mžiku nainstalovat a používat. PTZ pro 2 stačí jednoduše připojit k vašemu notebooku pouze počítač v konferenční místnosti nebo přes USB. PTZ pro 2 je koncipována pro kompatibilitu s videokonferenčními aplikacemi pro Windows sup ® a Mac, přičemž doplňuje každý audio systém a každé handsfree zařízení.

    Obsluha z blízkosti nebo ze vzdálenosti
    Otáčení, naklápění a zoom lze ovládat pomocí dálkového ovládání, abyste mohli vidět všechno ve vašem konferenčním sále, učebně nebo pracovním prostoru. Pomocí softwaru, který je k dispozici ke stažení, lze kameru ovládat i na dálku.

    Další funkce
    VYSOCE KVALITNÍ OBJEKTIV KAMERY
    PTZ pro 2 je vybavena kvalitním objektivem kamery, který byl vyvinut a vyroben Logitech. Vychutnejte si jasný a čistý přenos videa se správnou reprodukcí barev a ostrostí obrazu, a to i při použití funkce zoom.
    VÍCE MOŽNOSTÍ MONTÁŽE
    Možnost uspořádání konferenčních prostor podle přání: Součástí dodávky PTZ pro 2 je umístění na stůl, montáž na stěnu a standardní závit stativu pro větší flexibilitu.
    ZŘÍZENÍ JEDNOHO ZAŘÍZENÍ
    Nastavte si širokoúhlé snímání, aby byli všichni účastníci konference viditelní. Snadno vyměňte mezi osobami a bílé tabule. Dokonale vydejte všechny mluvčí do scény pro zážitek uživatelů jako u profesionálního televizního vysílání. PTZ pro 2 nabízí tři předvolby kamer, které ukládají příslušná nastavení otáčení, naklápění a zoomu, a mezi nimi lze přepínat pouhým stisknutím tlačítka.
    CERTIFIED FOR BUSINESS
    PTZ pro 2 je certifikován pro Skype pro podnikání a je kompatibilní s týmy. Certifikováno a kompatibilní s dalšími běžnými aplikacemi jako Bluejeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo a zoom. Pokud vaše upřednostňovaná aplikace dokáže rozeznat webovou kameru, je kompatibilní s PTZ pro 2.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (d x š x v) 130 x 131 x 146 mm
    Vnější výška: 146 mm
    Vnější délka: 130 mm
    Vnější šířka: 131 mm
    Počet snímků za sekundu: 30
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): USB
    Typ senzoru: SVC
    Stojan: Ano
    Optické rozlišení videa: 1080 x 720 Pixel
    Hmotnost: 580 g
    Kategorie produktu: Full HD webkamera

    Obsah dodávky

    Kamera PTZ pro 2
    Dálkové ovládání
    3 m dlouhý USB kabel se síťovým připojením
    Napájecí zdroj s regionální zástrčkou
    Držák
    Dokumentace

    EAN: 5099206070455
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku