Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Elektronická cigareta EGO-W, černá, 2 ks

Elektronická  cigareta  EGO-W, černá, 2 ks
Cena nyní (s DPH):
289,- Kč
bez DPH
239,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851082

  • Elektronická cigareta EGO-W, černá, 2 ksElektronická e-cigareta eGo-W je nnovým produktem z řady eGo! Z řady eGo-T převzala všechny její výhody včetně uzamykatelné baterie, avšak navíc zde přibyla krytka, která jednak zaručuje hygienu při úschově cigarety, a jednak má krytka na sobě klip, kterým můžete cigaretu jednoduše přicvaknout např. ke kapse v košili.

    Elektronickou cigaretu EGO-W doporučujeme silným kuřákům a kuřákům, kteří preferují pohodlné a bezstarostné e-kouření.

    Baterie je uzamykatelná! Jedná se o novinku, kterou jistě spousta e-kuřáků ocení. 5× krátce zmáčknout a baterie se uzamkne. Pro odemčení opět 5 krátkých za sebou jdoucích stisknutí. Zabráníte tak nechtěnému zapnutí např. v kapse.

    Kapacita přiložených baterií je 650mAh (cca 700 potáhnutí). Elektronická cigareta eGo-W tak vydrží nabitá přibližně 5x déle než obyčejná e-cigareta. Nemusíte tedy baterie tak často dobíjet.

    Baterie je vybavena spínacím tlačítkem namísto membrány a podtlakového spínače jako je tomu u obyčejných e-cigaret. To znamená, že pára se netvoří potažením z elektronické cigarety, ale je nutno stisknout tlačítko umístěné uprostřed těla cigarety. Tvorba množství páry tak závisí na délce podržení spínacího tlačítka. Není potřeba tedy potahovat velkou silou. Stačí jemně potahovat, držet tlačítko a výsledkem je velké množství páry.

    Kouření z elektronické cigarety eGo-W je opravdovým zážitkem. Skvělá chuť, velká dýmivost a vysoká spolehlivost. Elektronická cigareta eGo-W je elektronickou cigaretou nové generace a inteligentním modelem, který Vás během kouření světelnou signalizací upozorňuje na nesprávné kouření či slabou baterii. Její atomizér (mikroprocesor) má "samočistící" funkci, tudíž e-cigareta se automaticky čas od času samovolně pročistí.

    Parametry cigarety eGo-W:
    délka 164mm (včetně cartomizeru a krytky), šířka 14mm, váha 50g
    barva: černá
    kapacita baterie: 650mAh (cca 700 potáhnutí)
    životnost baterie: 300 nabíjecích cyklů
    barva diody: modrá

    Balení obsahuje:
    2x kompletní e-cigareta eGo-W černá (včetně 2ks cartomizérů, 2ks 650mAh baterií a 2ks krytek s klipem)
    1x síťový adaptér 230V na USB
    1x USB nabíjecí kabel
    1x lahvička s jehlou pro snadné plnění

    Upozornění:

    Tento výrobek může podle provedení obsahovat nikotin a je nevhodný pro těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zákaz predeje osobám mladším 18 let. Objednáním tohoto produktu potvrzujete, že je Vám vvíce než 18 let.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku