Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Elektronická cigareta EGO-T, černá, 2 ks

Elektronická  cigareta  EGO-T, černá, 2 ks
Cena nyní (s DPH):
295,- Kč
bez DPH
244,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08850863

  • Elektronická cigareta EGO-T, černá, 2 ksElektronická cigareta eGo-T 2x je první e-cigareta s převratným způsobem plnění. Už žádné dokapávání liquidů do vatičky,ale přímo do cartridge. Elektronická cigareta eGo-T má díky svému unikátnímu systému plnění větší dýmivost a tím získáváte větší požitek z kouření. EGO-T má baterii o výkonu 650mAh,takže vydrží 4x déle než klasické cigarety. S plně nabitými bateriemi je tedy možné bez starostí odjet třeba na celý den pryč.

    Zcela nová funkce „5-click protection“ uzamkne během dvou sekund spínací baterii po stisknutí tlačítka. Jedná se o ochranu proti nechtěnému stisknutí v kabelce či kapse. Budete-li chtít kouřit, stačí baterii odemknout opětovným stisknutím tlačítky 5x rychle za sebou.

    Další novinkou, kterou elektronická cigareta EGO-T má, je „Tank systém“, což znamená, že se již nebude používat buničina, ale do prázdné náplně se nalije kapalina zvaná e-liquid. Následně se zastrčí takzvaný Tank do atomizéru a Vy si už můžete vychutnávat kouř oblíbené příchuti.


    Parametry:

    Barva: černá
    Kapacita baterie: 650mAh
    Životnost baterie: 300 nabíjecích cyklů

    Rozměry: délka 155 mm, šířka 15 mm a váha 46g

    Doba nabíjení: přibližně 2 hodiny

    Obsah balení:
    •2x TANK atomizér eGo-T bílý
    •2x Baterie eGo-T 650mAh s funkcí 5 click protection
    •5x TANK (bez náplně)
    •1x Nabíječka na 220 V
    •1x USB nabíječka do PC

    Upozornění:

    Tento výrobek může podle provedení obsahovat nikotin a je nevhodný pro těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zákaz predeje osobám mladším 18 let. Objednáním tohoto produktu potvrzujete, že je Vám vvíce než 18 let.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku