Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Elektronická cigareta EGO-T, bílá, 2 ks

Elektronická  cigareta  EGO-T, bílá, 2 ks
Cena nyní (s DPH):
275,- Kč
bez DPH
227,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851053

  • Elektronická cigareta EGO-T, bílá, 2 ksElektronická cigareta eGo-T 2x je první e-cigareta s převratným způsobem plnění. Už žádné dokapávání liquidů do vatičky,ale přímo do cartridge. Elektronická cigareta eGo-T má díky svému unikátnímu systému plnění větší dýmivost a tím získáváte větší požitek z kouření. EGO-T má baterii o výkonu 650mAh,takže vydrží 4x déle než klasické cigarety.S plně nabitými bateriemi je tedy možné bez starostí odjet třeba na celý den pryč.

    Zcela nová funkce „5-click protection“ uzamkne během dvou sekund spínací baterii po stisknutí tlačítka. Jedná se o ochranu proti nechtěnému stisknutí v kabelce či kapse. Budete-li chtít kouřit, stačí baterii odemknout opětovným stisknutím tlačítky 5x rychle za sebou.

    Další novinkou je „Tank systém“, což znamená, že se již nebude používat buničina, ale do prázdné náplně se nalije kapalina zvaná e-liquid. Následně se zastrčí takzvaný Tank do atomizéru a Vy si už můžete vychutnávat kouř oblíbené příchuti.


    Parametry:

    Barva: bílá
    Kapacita baterie: 650mAh
    Životnost baterie: 300 nabíjecích cyklů

    Rozměry: délka 155 mm, šířka 15 mm a váha 46g

    Doba nabíjení: přibližně 2 hodiny

    Obsah baleni:
    •2x TANK atomizér eGo-T bílý
    •2x Baterie eGo-T 650mAh s funkcí 5 click protection
    •5x TANK (s náplní e-liquidu)
    •1x Nabíječka na 220 V
    •1x USB nabíječka do PC

    Upozornění:

    Tento výrobek může podle provedení obsahovat nikotin a je nevhodný pro těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zákaz predeje osobám mladším 18 let. Objednáním tohoto produktu potvrzujete, že je Vám vvíce než 18 let.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku