Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Držák Quad Lock Bike Mount Pro na kolo nebo motorku na řídítka pro uchycení telefonu

Držák Quad Lock Bike Mount Pro na kolo nebo motorku na řídítka pro uchycení telefonu
Cena nyní (s DPH):
799,- Kč
bez DPH
660,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Držáky, stojany a dokovací stanice

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08890402

  • Držák Quad Lock Bike Mount Pro na kolo nebo motorku na řídítka pro uchycení telefonuDržák telefonu Quad Lock Bike Mount Pro na kolo nebo motorku na řídítka pro uchycení telefonu.

    Držák Quad Lock Bike Mount Pro je nejlehčí montážní systém pro kola a motorky na trhu! Použitím patentovaného Quad Lock duálního zamykacího systému drží Bike Mount Pro Váš iPhone 4/4S nebo iPhone 5 na motorce, kole či MTB.

    Pokud řešíte otázku, jak upevnit mobil na kolo nebo motorku, pak je tento cyklo držák ideálním řešením. Nabízí jednoduché uchycení mobilního telefonu na řídítka kola nebo motocyklu a umožňuje tak pohodlnou manipulaci s mobilem za jízdy.

    Upevnění systému Bike Mount PRO na řídítka kola nebo motorky zabere pouhých pár sekund díky jednoduchým montážním o-kroužkům (v balení), pro dlouhodobější použití může být držák zabezpečen utahovacími páskami (v balení). Držák nejlépe vyhovuje pro trubky velikosti 25 – 40mm.

    Quad Lock Bike Mount Pro je určený pro použití s pouzdry a adaptérem Quad Lock.

    Další možnosti uchycení Quad Lock:
    Držák Quad Lock Adhesive Wall Mount
    Quad Lock Wall Mount je perfektní řešení pro připevnění k jakémukoliv hladkému povrchu kdekoliv doma – v kuchyni, koupelně či v kanceláři nebo v autě. Jakmile je telefon připevněn, můžete s ním manipulovat ve všech směrech (horizontálně i vertikálně, kolem osy) pomocí jednoduchého otočení.

    Kompatibilní zařízení:

    - Apple iPhone 4
    - Apple iPhone 4S
    - Apple iPhone 5
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku