Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

držák pro iPad na autoopěrku hlavy The Joyfactory 006-3000166 N/A

držák pro iPad na autoopěrku hlavy  The Joyfactory 006-3000166 N/A
  • držák pro iPad na autoopěrku hlavy  The Joyfactory 006-3000166 N/A
  • držák pro iPad na autoopěrku hlavy  The Joyfactory 006-3000166 N/A
Cena nyní (s DPH):
1989,90Kč
bez DPH
1645,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Držáky a stojany pro iPady

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: The Joyfactory
  • Kód: c_1056849

  • Užívejte si iPad na zadních sedadlech auta, díky držáku na na opěrku hlavy se systémem MagConnect™ od firmy Joy Factory. Umožňuje používat tablet pro pohodlné sledování filmů na delších cestách nebo pro vyřizování emailů cestou do práce. Držák lze snadno upevnit na většinu hlavových opěrek a nastavit do požadovaného úhlu. Díky systému MagConnect™ je upevnění velmi snadné a zároveň bezpečné.

    Nejlepší držáky jsou nyní ještě lepší
    Systém MagConnect™ představuje další krok ve vývoji mobilních držáků. Pokročilá technologie se velmi snadno používá. Vložíte iPad do plastového krytu (není součástí dodávky). Následně upevníte kryt pomocí silných magnetů. Jakmile je produkt vložen do plastového krytu, další magnet zajistí bezpečné propojení s krytem. Pro ještě větší bezpečnost a bezpečné držení zajistěte ještě šroubový uzávěr.

    Silný a lehký
    Držáky MagConnect™ jsou vyrobeny z různých velmi kvalitních dílů. Tyče jsou vyrobeny z velmi kvalitního uhlíkového kompozitu, který kombinuje nízkou hmotnost se stabilitou a odolností. Kombinace těchto karbonových tyčí s kvalitními klouby zajišťuje odolnou konstrukci.

    Kulový kloub
    Držáky MagConnect™ jsou vybaveny kulovými kloubový pro flexibilní použití. Platový kryt (není součástí dodávky) lze otočit o 360° do libovolné polohy. iPad tak není nutné vyjímat z držáku. V kombinaci s karbonovými tyčemi lze nastavit libovolný úhel. Systém MagConnect™ slouží také k ochraně iPadu, pokud není iPad upevněn v držáku. Použijte Apple® Smart Cover (volitelně) nebo pro lepší ochranu pouzdro Folio 360 III (volitelně). Pouzdro Folio 360 III lze díky systému MagConnect™ připojit přímo k plastovému krytu.

    Parametry

    Barva: černá
    Vhodný pro: iPad
    Kategorie produktu: držák pro iPad na autoopěrku hlavy

    Obsah dodávky

    Držák pro iPad na opěrku hlavy The Joy Factory Magconnect™ Valet
    Kryt zařízení není součástí dodávky

    EAN: 817713010307
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku