Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

DJI Enterprise sada příslušenství Fly More Vhodné pro (multikoptéry): DJI Mavic 2 Enterprise

DJI Enterprise sada příslušenství Fly More   Vhodné pro (multikoptéry): DJI Mavic 2 Enterprise
Cena nyní (s DPH):
12758,90Kč
bez DPH
10545,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Příslušenství pro kvadrokoptéry a multikoptéry

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: DJI Enterprise
  • Kód: c_1975113

  • To mavic 2 Fly More sada obsahuje dva akumulátory Intelligent Flight, Mavic 2 nabíječka do auta, Akkuladehub, adaptér pro nabíjení parapetu, tiché vrtule a mavic 2-ramenní pouzdro, které při vypálí obsáhle otestovány.
    Oba akumulátory Intelligent Flight mají kapacitu až 59,29 Wh a maximální doba letu 31 minut. S integrovaným inteligentní DJI řízení baterie systém je stav v reálném čase sledovat a. Můžete si tak méně na váš výkon a více na soustředit letu vodotěsnému krytu.

    S mavic 2 akumulátory Car Charger můžete nabíjet během cesty. Přístroj nabízí maximální výstupní výkon až 80 W a má ochranu nízkého napětí.

    Na Akkuladehub zvyšuje efektivitu, jelikož ihned postřehnete akumulátory řady podle podle zbývající stavu nabití, přičemž více plně nabité akumulátory nejprve proudu. Díky skládací switche Battery Charging hub můžete jej všude s sebou. Můžete dokonce až čtyři nabíjecí konektory, pokud jej pomocí nabíječky do auta nebo pro nabíjení akumulátorů.

    Díky Battery-to-powerbanka Adapter promění vaše akumulátory Intelligent Flight výkonným powerbanky. Každý battery-to-powerbanka adaptér má dva USB typ A konektorů s 10 W dual output, se kterými můžete smartphone s jen 20 % akumulátoru plně nabíjet.

    Součástí dodávky jsou také dva páry tiché vrtule. Tato vrtule příští generace disponují zbrusu nový aerodynamický design, to klidný chod, vyšší účinnost a delší doba letu.

    Univerzální mavic 2-ramenní taška byl vyvinut speciálně pro mavic 2. Najdete zde dron, dálkové ovládání, 4 akumulátory pro let, smartphone, další vrtule, ND filtr, kabel, microSD karty a další příslušenství.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Množství: 1 sada
    Vhodné pro (multikoptéry): DJI Mavic 2 Enterprise
    Kategorie produktu: sada příslušenství Fly More

    Obsah dodávky

    2x akumulátor
    Nabíječka do auta
    Nabíjecí stanice
    Adaptér akumulátor Powerbank
    2x vrtule (pár)
    Brašna přes rameno

    EAN: 6958265181146
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku