Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Detoxikační náplasti KINOKI

Detoxikační náplasti KINOKI
  • Detoxikační náplasti KINOKI
  • Detoxikační náplasti KINOKI
  • Detoxikační náplasti KINOKI
  • Detoxikační náplasti KINOKI
  • Detoxikační náplasti KINOKI
Cena nyní (s DPH):
65,- Kč
bez DPH
54,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08852522

  • Detoxikační náplasti KINOKI
    Detoxikační náplasti Kinoki

    Kinoki znamená bambus nebo míza z bambusového stromu, jehož název vlastně používá výrobce k označení detoxikačních náplastí. Neexistují žádné "originální" resp. pravé detoxikační náplasti. Závisí jen od označení výrobce, přičemž většina náplastí na trhu má podobné složení.

    Účinky:
    Na základě rozšiřujícího se výzkumu založeného na přírodní léčivé síle organických přísad vyprodukovaných samotnou přírodou, byl objeven dřevní a bambusový octový extrakt, který má jedinečné účinky pohlcovat škodlivé toxiny nacházející se v organismu. Vědci velmi brzy objevili, že kombinací několika mateřských přírodních léčivých prvků je možné vytvořit 100%-ní organický detoxikační recept, který dělá skutečné zázraky. Vysoká kvalita přísad nabízí největší zastoupení čistého Turmalínu (30% = 1,5 gz 5 gramů), který může vytvářet negativní ionty a infračervenou energii. Účinek pravidelného používání detoxikačních náplastí pomáhá zabraňovat akumulaci toxinů v organismu, a tím podstatně snižuje pravděpodobnost vzniku různých onemocnění a nabízí mnohé výhody z odstranění škodlivých toxinů z organismu:
    - pocit získání energie
    - ulehčení, zlepšení alergií (např. astma a jiné typy alergií)
    - úprava krevního tlaku
    - úleva při artritidě a bolesti kloubů
    - snížení zadržování vody v organismu
    - podpora imunitního systému
    - zvýšení cirkulace krve

    Jak pracují Kinoki detoxikační náplasti?
    Během sta let, východní (asijská) medicína zjistila, že toxiny v organismu proudí směrem dolů a hromadí se v konečcích prstů chodidel a v kotnících. Rovněž pochopili, že naakumulované toxiny vedou ke vzniku různých degenerativních onemocnění, např. bolestivý revmatismus a artritida jsou zapříčiněny kyselými toxickými tekutinami shromažďují se v okolí kloubů. V reflexologii chodidla prsty představují kanálky k mnohým životním orgánům a tvoří více než 60 akupunkturních bodů na našem chodidle. Detoxikační náplasti obsahují přírodní ingredience, které stimulují tyto akupunkturní body prostřednictvím kombinovaného působení dřevního a bambusového octa, infračervené energie a negativního iontového záření. Tato stimulace vyplývá z rozkladu molekul vody a nepotřebných molekul, které uvolňují blokaci v cirkulaci a lymfatického systému. Přírodní čištění začíná na chodidlech. Náplasti po jejich použití během celé noci absorbují toxiny z těla. Během používání v rámci jedné kúry tyto náplasti postupně zůstávají méně znečištěné. To znamená, že většina toxinů v těle již byla odstraněna. Náplasti se mohou aplikovat i na jiné části těla (např. ledviny, klouby ...).
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku