Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

deeper Smart PRO vyhledávač ryb

deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
  • deeper Smart PRO vyhledávač ryb
Cena nyní (s DPH):
6527,- Kč
bez DPH
5394,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Vyhledávače ryb

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: deeper
  • Kód: c_1486386

  • Sonar Deeper Smart PRO+
    Zařízení Deeper Smart Sonar pro používá Wi-Fi připojení, které zajišťuje velkou vzdálenost mezi zařízením Deeper a jeho uživatelem. Je navržen tak, aby mohl uhánět na vodní hladině a skenovat celou strukturu povrchu i vody - hloubku, teplotu, podstrukturu, ryby - a poté přímo přenést všechny informace do smartphonu nebo tabletu. Sonar Deeper Smart pro je univerzální zařízení pro rybaření z břehu či hráče Kayak, nebo pro lov na zmrzlinu.

    Wi-Fi
    Sonar Deeper Smart pro využívá Wi-Fi připojení pro ještě přesnější přenos dat do smartphonu. Wi-Fi připojení zajišťuje stabilní připojení zařízení Deeper k uživateli do 100 m.

    Hi-Res struktura půdy
    Deeper Smart Sonar pro je vybaven vyšším rozlišením skenování, které odděluje objekty na vzdálenost až 1,3 cm was umožňuje záznam menších prvků pod vodou. Přesně tak víte, was co jste právě rybařit.

    Sledování extrémních hloubek
    Zařízení Deeper Smart 80

    Offroad karta bez kostýmů
    Díky provozu režimu Boat lze App Deeper pro každé podvodní měření propojit s GPS daty ze smartphonu a vytvořit v reálném čase hloubkové mapy zobrazené přímo na displeji smartphonu. S aplikací Deeper lze všechny mapy lze stáhnout zdarma.

    Bezdrátový Sonar
    Deeper Smart Sonar pro je malý a velmi lehký přístroj, který se velmi snadno instaluje a ovládá. Je ideální pro vyhaz Má stejnou velikost jako jeho předchůdce přes Bluetooth, ale je vybaven řadou rozšířených funkcí. Díky tomu můžete mít přístup i při rybaření z pevniny k přesným echolotologovým datům, was čím dříve byl možný pouze ovládací pulty drahých rybářských lodí.

    Interní Wi-Fi přístupový bod
    Na rybách nepotřebujete Wi-Fi připojení k internetu ani mobilní data. Zařízení Deeper má vlastní Wi-Fi přístupový bod, díky kterému se můžete k internetu připojit pomocí svého smartphonu či tabletu. Stačí pouze zapnout Wi-Fi ve smartphonu a spojit se s přístupovým bodem zařízení Deeper. Zařízení Deeper lze připojit kdekoli na světě - dokonce i v amazonském deštném pralese.
    Důležité upozornění: Chcete-li nastavit kratší dosah připojení, vypněte mobilní data nebo Wi-Fi asistenta ve smartphonu. Při práci se zařízením Deeper se obejdete bez mobilního signálu i mobilních dat.

    Vyšší frekvence skenování
    Všechny detaily pod vodou vám poskytují důležité informace o tom, kde se ryby ukrývají. Model PRO je díky dvojité frekvenci skenování až 15 skenů/s vyztužen, takže můžete lépe zachycovat i rychlejší objekty pod vodou. Díky tomu můžete sledovat všechny ryby, které jsou u radaru předplaveny.

    Chytré rybaření
    App Deeper je kompatibilní s většinou smartphonů a tabletů se systémem iOS a Android, takže můžete své zařízení kdykoli odpovídajícím způsobem aktualizovat. Díky tomu získáte nejnovější funkce a nejlepší výkon vašeho Sonaru, který jej bude neustále aktualizovat a bude ho vybavovat nejnovějším softwarem. Připojte se k chytrému společenství Angler online a inspirujte ostatní tím, že svůj úlovek sdílíte.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozhraní (Počítač/Multumédia): Wi-Fi · microUSB
    Napájení: napájeno akumulátorem
    Provozní teplota (max.): 40 °C
    Provozní teplota (min.): -20 °C
    Frekvence sonaru: 90 kHz · 290 kHz
    Hmotnost: 100 g
    Kategorie produktu: vyhledávač ryb

    Výhody

    Průměr: 6,5 cm
    senzor teploty vody
    jednotky teploty: Celsia a Fahrenheita
    rozsah teploty: -20 °C až 40 °C (-4 °F - 104 °F)


    EAN: 4779032950244
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku