Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Dalekohled binokulární BRESSER HUNTER 16x50

Dalekohled binokulární BRESSER HUNTER 16x50
Cena nyní (s DPH):
1299,- Kč
bez DPH
1074,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06650716

  • Dalekohled binokulární BRESSER HUNTER 16x50
    Bresser Hunter 16x50 je jedním z nejspolehlivějších a nejuniverzálnějších triedrů, poskytující výrazné přiblížení velmi vzdálených objektů. Tento model ocení především myslivci, kteří potřebují vysledovat svou kořist na značnou vzdálenost. 50mm čočky objektivu jsou dostatečné k tomu, aby poskytovaly vynikající výsledky pozorování za dne.

    Design s Porro hranoly vytváří dokonalou barevnost; optika je vyrobena z vysoce kvalitního skla BK-7 s antireflexní úpravou. Tyto optické vlastnosti přinášejí uživateli realistický, jasný a nezkreslený obraz pozorovaných objektů. K úspěchu modelu přispívá rovněž vylepšený design těla. Navzdory faktu, že tento binokulární dalekohled nepatří mezi nejlehčí a nejkompaktnější, je velice oblíbený mezi cestovateli a myslivci, kteří mají vysoká očekávání ohledně kvality obrazu a snadného použití. Díky minimální vzdálenosti zaostření 7 m lze pozorovat objekty i na poměrně malou distanci.

    Použití triedru zpříjemňují měkké pryžové vložky a očnice. Interpupilární vzdálenost binokulárního dalekohledu jednoduše nastavíte posunutím tubusů k sobě nebo od sebe. Triedr má centrální zaostřování. Design binokulárního dalekohledu umožňuje instalaci na stativ pomocí speciálního adaptéru (není součástí sady). To jistě oceníte zejména při delším pozorování. Mechanismus dioptrické korekce usnadňuje použití triedru všem, kdo nosí brýle.

    Vlastnosti:

    - Zvětšení: 16x
    - Průměr objektivů: 50mm

    Obsah balení:

    - Binokulární dalekohled Bresser Hunter 16x50
    - Pouzdro
    - Popruh k přenášení
    - Ochranné krytky
    - Čisticí utěrka
    - Návod k použití
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku