Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Cyklotaška SPOKEY DIEGO

Cyklotaška SPOKEY DIEGO
  • Cyklotaška SPOKEY DIEGO
  • Cyklotaška SPOKEY DIEGO
  • Cyklotaška SPOKEY DIEGO
Cena nyní (s DPH):
327,- Kč
bez DPH
270,-
ks


    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: t_06431637

  • Cyklistická brašna na rám kola Spokey DIEGO

    - vybavena průhledným pouzdrem na telefon s bočním výstupem na sluchátka, přes pouzdro lze telefon snadno ovládat, například při navigování nebo při poslechu hudby
    - připevněna k rámu kola pomocí velmi silných suchých zipů (2 spodní a 1 vepředu), díky nimž se brašna nepohybuje a drží bezpečně na svém místě
    - je velmi objemná a praktická – má na sobě reflexní prvky, které zvyšují viditelnost po setmění

    Brašna na kolo je pro milovníky cyklistiky naprostý must have! Je to skvělá volba pro ty, kteří neradi cestují s batohem a nepotřebují mnoho místa pro věci během výletu, nebo naopak – brašna může posloužit jako další úložný prostor pro ty, kterým nestačí místo v batohu na zádech. A právě proto je brašna na kolo Spokey DIEGO tak univerzální a měla by být součásti výbavy každého cyklisty.

    Brašna na rám s pouzdrem na smartphone

    Brašna DIEGO je velmi praktická, v horní části má průhledný obal na smartphone, přes který je možné ovládat telefon i za jízdy! Za jízdy můžete používat navigaci v telefonu, nebo díky bočnímu výstupu na sluchátka poslouchat oblíbenou hudbu, či dokonce přijímat hovory. To však ale nejsou všechny výhody brašny. Díky silnému zapínání na suchý zip drží brašna na svém místě a telefon je tak dokonale chráněn proti náhodnému vypadnutí (např. z kapsy). Slouží také jako dokonalá ochrana před deštěm.

    Praktická a objemná brašna na kolo

    Brašna na rám Spokey DIEGO je vyrobena z materiálu 600D, díky čemuž má zvýšenou odolnost proti mechanickému poškození a roztržení. Má jednu hlavní kapsu, která je zapínaná dvojitým zipem. Poskytuje snadný a rychlý přístup k potřebným předmětům nebo dokumentům. Díky ní můžete mít po ruce nejen váš telefon! Brašna DIEGO se upevňuje na rám kola dvěma popruhy na suchý zip a jedním popruhem na suchý zip k řídítkům, díky čemuž je brašna bezpečně připevněna ke kolu – po celou dobu jízdy zůstává nehnutě na svým místě. Brašna má na sobě reflexní prvky, které vás zviditelní při jízdě za šera nebo v noci.

    Technické parametry:

    - materiál: 600D
    - rozměry: 20 x 11 x 10 cm
    - silné popruhy na suchý zip (2 zespodu k rámu a 1 vepředu k řídítkům)
    - v horní části obal na telefon s bočním výstupem na sluchátka
    - maximální velikost telefonu: 6,5"
    - zapínání hlavní kapsy: dvojitý zip
    - reflexní prvky
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku