Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Čistič brzd BL6 500ml

Čistič brzd BL6 500ml
Cena nyní (s DPH):
144,84Kč
bez DPH
120,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Čističe a odstraňovače

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06560618

  • Čistič brzd BL6

    - Čistič brzd je vysoce účinný čistič na všechny díly, které jsou znečištěné olejem, mastnotami, prachem, zbytky lepidel, atd. 98% zastoupení účinné látky se dosáhne intenzivního a rychlého účinku při čištění. Jako pohonnou látku používáme neutrální kyselinu uhličitou. Čistič brzd nezanechává zbytky.
    - Je velmi účinný prostředek určený především k čištění kovových povrchů znečištěných oleji, prachem, mastnotou apod.
    - Obsahuje 98% účinné látky zabezpečující dokonale čisté a odmaštěné povrchy s intenzivním
    rychlým účinkem, čistí beze zbytků.
    - Čistič brzd je určen pro čištění a odmaštění brzdových bubnů, kotoučů a obložení, hydraulické a motorové části, lamelové spojky apod.
    - Odstraňuje nepříjemné pískání systémů.
    - Neobsahuje chlor, fluor, olovo a cadmium.
    - Nezpůsobuje korozi a nepoškozuje gumové a plastové části.
    - Čistí i zapečená maziva.

    Použití:
    Oblasti použití jsou u užitkových vozidel a ve většině průmyslových oblastech. Čistič brzd je možné použít všude tam, kde je nutné odstranit náročnou špínu, např. při kotoučových a bubnových brzdách, při hydraulických částech, motorových částech, částech spojky atd. Je to všestranný čisticí, odmašťovací prostředek a odstraňovač nálepek. 98% účinné látky zajišťuje velmi dobrý čistící účinek. Pohonná látka je neutrální kyselina uhličitá. Účinná látka a pohonná látka neobsahují ozón škodlivé látky (bez chloru, flóru, PCP, olovo, atd.). Rychlé odvětrání a tím rychlé vyschnutí ošetřených částí. Samo odstraňuje i staré a spečené mazivo.

    Čas odvětrání: 10-20 sekund
    Vydatnost: dle stupně znečištění
    Pohonná látka: CO2/Propan/Butan

    Pracovní postup:
    Čistič brzd není korozivní, a neškodí gumě a umělým hmotám. Pro široké spektrum na trhu dostupných umělých hmot se doporučuje zkouška snášenlivosti. Před použitím obsah nádoby protřepejte. Neaplikujte na velmi horké povrchy! Nástřik provádějte ze vzdálenosti cca 20cm, po zaschnutí setřete povrch hadrem. Při silném znečištění opakujte. Při silném znečištění je vhodné špachtlí nebo textilií očistit hrubou špínu. Pak dobře odvětrat. Po vyschnutí je možné díl dále použít, příp. ošetřit. Skladovací teplota: optimálně +10°C až +20°C. Aplikační teplota: max. 40°C.

    Technické parametry:

    - Objem: 500ml
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku