Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Čistič autoskel NANOPROTECH GNP GLASS & MIRRORS CLEANER AUTOMOTIVE

Čistič autoskel NANOPROTECH GNP GLASS & MIRRORS CLEANER AUTOMOTIVE
Cena nyní (s DPH):
282,90Kč
bez DPH
234,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06560408

  • Čistič autoskel NANOPROTECH GNP GLASS & MIRRORS CLEANER AUTOMOTIVE
    V řádu několika sekund vyčistí špinavé a umazané autosklo. Při stírání nezanechává šmouhy. Díky svému složení přípravek vzlíná pod vrstvu špíny a formuje na povrchu skla neviditelnou ochrannou vrstvu. Ochrana odpuzuje vodu, poskytuje sklu dlouhotrvající lesk a omezuje jeho špinění. Znatelně urychluje a zpříjemňuje ruční mytí skel. Přípravek chemicky nezapáchá, naopak jsme pro něj zvolili osvěžující vůni.

    Obsah balení:

    - 750 ml přípravek v rozprašovači
    - Mikrovlákenná utěrka na sklo
    - Jednorázové rukavice

    Jaké jsou hlavní výhody balení Glass & Mirrors Cleaner?

    - Odpuzuje vodu a nečistoty

    Nejedná se o obyčejný čistič na sklo. Přípravek funguje na bázi nanotechnologie, jako ostatní produkty GNP. Díky tomu i obyčejným vyčištěním skla povrchu poskytnete dočasné hydrofobní vlastnosti. Nejlepšího efektu dosáhnete v kombinaci s přípravky Super Nano Antirain, kdy Glass & Mirrors Cleaner použijete před prvním ošetřením skla, a zároveň jeho pomocí můžete efekt obnovovat a prodlužovat!

    - Jednoduché použití, rychlé výsledky

    Balení přímo obsahuje mikrovlákennou utěrku na sklo. Sada tedy obsahuje přesně to, co potřebujete pro jednoduché a rychlé docílení perfektní čistoty a průzračnosti autoskel. Opakované používání navíc znatelně vylepšuje základní ochrannou vrstvu, kterou přípravek vytváří při rozleštění!

    - Šetrné složení – vhodné pro interiér

    Díky svému složení je přípravek vhodný pro čištění autoskel nejen z exteriéru, ale i v interiéru. Čistič nenarušuje gumu, plasty, kůži, látky, ani jiné materiály. Nemusíte se tedy bát, že jeho používáním uvnitř vozu hrozí poškození palubní desky, obložení dveří, sedaček, apod.

    Jak Glass & Mirrors Cleaner používat?

    - Přípravek může být aplikován přímo na lehce až středně znečištěné sklo. Silné nánosy špíny/bláta musí být opláchnuty před aplikací. Přípravek lze použít pro čištění oken zvenku, i uvnitř vozu. Je šetrný ke všem povrchům; v případě, že přípravek steče z okna, nehrozí narušení gumového těsnění nebo povrchu palubní desky. Nanášejte ze vzdálenosti 10 – 15 cm.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku