Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Carrera 20030850 DIGITAL 132 auto Chevrolet Dekon Monza No.1

Carrera 20030850 DIGITAL 132 auto Chevrolet Dekon Monza No.1
Cena nyní (s DPH):
1823,- Kč
bez DPH
1507,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Auta na autodráhy Carrera

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: Carrera
  • Kód: c_2189761


  • Závodní auto se stal závodním autem, protože mezinárodní závodní sport v 70. Letech byl ovlivněn především německými výrobci a jejich auty, Chevrolet se rozhodla vyrábět výkonný závodní vůz, který by měl opět zvýšit vliv Spojených států na závodní svět. Základem tehdy bylo provedení silnic Chevrolet Monza, která byla vyvinuta jako závodní model a vyráběna společností DeKon Engineering. Stars and Stripes deko bylo možné vidět kdekoli díky oslavě USA na 200 let v roce 1976 - tam již není možné motoristický sport vyzkoušet. K tomuto přechodu v mezinárodním závodním sportu pak poslal výrobce Chevrolet. Chevrolet Dekon Monza No.1 přišla s modelem závodního vozu z USA Flair, který byl stále více německý. A pak samozřejmě téma designu: Bohatý a stylový patriotický design „Stars and Stripes“ zalomil modelu 1976 prvotřídní Eyecatcher. Jednoduše se podařilo!


    Elegantní vůz s licencí GM v měřítku 1:32 pro kvalitní karbon. Obzvláště nápadný design v modré, červené a bílé barvě podtrhuje kulturní charakter slonové kartičky. Samozřejmě nesmí chybět také znaky blízké realitě - proto je auto vybaveno předním a zadním světlem a brzdovým světlem. Velmi rychle a bez komplikací můžete závodní auto nastavit podle svých požadavků. Pomocí několika málo úkonů je možné jej individuálně kódovat a lze jej tak bez problémů ovládat na digitálních drah.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Obsah dodávky

    Auto

    EAN: 4007486308503
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku