Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Brodit ProClip VW Transporter T6.1 (Bj. 20-21) držák mobilního telefonu do auta

Brodit ProClip VW Transporter T6.1 (Bj. 20-21)  držák mobilního telefonu do auta
Cena nyní (s DPH):
845,90Kč
bez DPH
699,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Příslušenství pro mobilní telefony do auta

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2372801

  • Udržujte své zařízení na dohled a dosáhněte jej ve vašem autě! ProClip usnadňuje používání kapesních zařízení ve vozidlech. ProClip je držák, který upevníte na palubní desku auta. Na klip můžete nainstalovat jakékoli příslušenství, např. držák pro mobilní telefon nebo jiné komunikační zařízení.

    ProClip je specifický pro vozidlo, je individuálně přizpůsoben pro každý model auta a perfektně sedí. ProClip nabízí pevnou montážní desku a je k dispozici pro většinu vozidel ve více polohách. Diskrétní design, který se dobře hodí do interiéru. Bezpečně, uspořádaně a pohodlně!

    ProClip se snadno instaluje, můžete to udělat za minutu! Díky upevnění ProClip se snadno zaplní do mezer ve vnitřním prostoru, není třeba vrtat žádné otvory, použít žádné speciální nářadí nebo demontovat palubní desku. Součástí dodávky je podrobný návod k montáži. ProClip má otvory AMPS pro snadnou instalaci držáku. Vyrobeno z kvalitního ABS/acetalu plastu. Barva: černá Vyvinuto a vyrobeno ve Švédsku.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá
    Bezdrátové napájení: Ne
    Kategorie produktu: držák mobilního telefonu do auta

    EAN: 7320288555881
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku