Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

audio rozhraní Steinberg UR44C vč. softwaru

audio rozhraní Steinberg UR44C vč. softwaru
  • audio rozhraní Steinberg UR44C vč. softwaru
  • audio rozhraní Steinberg UR44C vč. softwaru
Cena nyní (s DPH):
11212,- Kč
bez DPH
9266,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    2ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Steinberg
  • Kód: c_2189896

  • Audio rozhraní 6 x 4 USB 3.0
    U44C si prostírala místa pro kvalitní záběry ze pásky nebo nahrávky Ensembleu. UR44C je tak flexibilní, že jej můžete používat s vaším počítačem i se zařízením iOS. Nabízí několik kvalitních vstupů a výstupů, profesionálních komponent a integrovaných DSP efektů. Pouzdro je dostatečně kompaktní a odolné pro použití na cestách, takže nahrávací studio je všude tam, kde zrovna potřebujete.

    Můžete si s přáteli pustit písničky a produkovat je
    Nechte se společně s vašimi přáteli vytvářet hudbu v působivé kvalitě. UR44C je přenosný, velmi odolný a nabízí flexibilní vstupy pro nahrávání nástrojů a zpěvu v profesionální studiové kvalitě 32 bit/192 kHz. Čtyři velmi moderní D-Pre mikrofonní předzesilovače zaznamenávají nejjemnější detaily VOCAL a akustických nástrojů, zatímco Hi-z a Line vstupy i MIDI In/Out umožňují nahrávání celého pásma a jedinečnou atmosféru EURES nahrává společný výkon. Se dvěma nezávislými výstupy na sluchátka, bez latence s efekty a dodaným softwarem Cubase AI Recording, to je ideální řešení pro vytváření společných Grooves.

    Profesionální záběry pásu - všude
    Studiová doba je drahá. To vše vědí v každé pásce. S modelem UR44C můžete samostatně nahrávat své pásmo, ve zkušebně, na jevišti nebo kdekoli chcete - bez kompromisů v kvalitě zvuku. Díky odolné, kompaktní a lehké konstrukci můžete rozhraní vzít všude s sebou. Je vhodný jak pro počítače s operačním systémem Windows, tak i pro zařízení s iOS. Napájení UR44C jednoduše na cestách pomocí iPadu pro nebo USB akumulátoru.

    Bring si zvuk na jevišti
    UR44C je také skvělý partner na jevišti. Je odolný a vhodný pro použití na odpodložení a funguje vždy spolehlivě. Rozmanité výstupy můžete optimálně využít pro kliknutí a doprovodné stopy. Živý přenos zvuku z mikrofonu, Hi-z nebo Line vstupu je přenášen pomocí Playback signálu z dodaného softwaru Cubase AI, jiné aplikace DAW nebo iOS Recording. UR44C má také MIDI port, pomocí kterého můžete připojit nejrůznější MIDI hardware, například pro spouštění zvuku z VST nástrojů. Můžete si být jisti, že všechny doprovodné stopy budou spolehlivě přehrávány a že se budete plně soustředit na svůj výkon, ať už jako sójový protek nebo jako člen skupiny pásek.

    Rozlišení audia 32 bit / 192 kHz
    Měniče série UR-C patří k nejlepším výrobním odvětvím. Vzorkovací frekvence až 192 kHz a rozlišení 32 bitů zajišťují vynikající kvalitu zvuku. Vysoce kvalitní změna je prvním důležitým kritériem kvality každé audio produkce. Při vývoji rozhraní UR-C naši designéři výrobků strávili spoustu času tím, že zjistili optimální komponenty pro vysoce kvalitní převod. Rozhraní UR-C nabízejí vedle prvotřídního zpracování řady UR optimalizovanou kvalitu zvuku, které jsme dosáhli jemným laděním komponent a montáží 32-bitových měničů. Zachycený signál je pak zachycený s maximální přesností a transparentností, takže i ty nejjemnější detaily audiosignálu můžete získat během celého výrobního procesu.

    Předzesilovač mikrofonu třídy a D-PRE
    Série UR-C má předzesilovač D-Pre a nabízí v této cenové třídě nedosaženou kvalitu záznamu. Známý D-Pre předzesilovač od Yamaha poskytuje obzvláště transparentní a detailní zvuk. Detailní výšky, bezvadná dynamika a sytá zaoblená hloubka frekvence jsou značkami mikrofonních předzesilovačů D-PRE. Tento velmi specifický předzesilovač je jedním z nejlepších odvětví a od svého uvedení na trh je stále chvályhodný jak zvukový profis, tak i sdělovací prostředky. Aby bylo možné zachytit a přehrávat věrný a transparentní zvuk, jsou UR-C rozhraní vybavena analogovými a/D převodníky s vysokým rozlišením, kteří podporují audio v profesionální kvalitě 32 bit/192 kHz.

    Kompatibilní s každým běžným audio softwarem
    Naše rozhraní UR-C jsou kompatibilní s každým běžným audio softwarem, který podporuje standard ASIO, Core Audio nebo WDM. Nabízí plně integrovaný monitorovací systém založený na DSP, který můžete používat kdekoli a s každým DAW. UR-CS lze bezproblémově integrovat do Cubase a téměř do jakéhokoliv jiného DAW a umožňuje monitoring bez latence s DSP efekty přes integrovaný DSP čip SSP3 a nejnovější technologii DSPMixFx.

    Monitoring bez latence s DSP efekty
    Všechny rozhraní UR-C jsou vybaveny integrovanými rozhraními DSPs. Ty umožňují nahrávat bez latence a nahrávat s efekty v jakékoli DAW. Díky čipu Yamaha SSP3 DSP získáte všechny výhody jedinečné technologie dspmixFX. Patří k nim monitoring bez latence s renomovanou REV-X Hall, Swweet Spot Morphing Channel Strip a Guitar AMP Classics v každém DAW softwaru. Pokud použíš Cubase, jsou všechny rozšířené monitorovací funkce zcela integrovány do softwarového rozhraní díky jedinečné technologii True-Integrated Monitoring. Ovládejte monitorovací funkce buď pomocí Cubase nebo pomocí samostatné aplikace dspxi Fx. Pokud použítáte rozhraní s jiným audio softwarem, můžete pomocí softwaru pro mixování dspxFx UR-C získat přístup ke všem nastavením efektů.

    Funkce Loopback pro streamování
    S funkcí Loopback rozhraní UR-C přehráváte svůj výkon zcela jednoduše živě na internetu. Pokud je funkce aktivní, zkomprosí se příchozí audio signály (jako mikrofon, kytara nebo linkový signál) s přehráváním zvuku z Cubase nebo jiného DAW softwaru. Mix se pak přenesou zpět do počítače, takže můžete svůj počítač streamovat online pomocí softwaru. Díky integrovaným efektům můžete optimalizovat své zvuky a doplnit například online karaoke o zvuk.

    MIDI vstup a výstup
    Všechny UR-C audio rozhraní jsou vybaveny MIDI vstupem a MIDI výstupem, ke kterému můžete připojit každé MIDI zařízení. Tak je budete nejlépe vybaveni pro různé studiové nahrávky. Pro mnoho studií a hudebníků patří vstupní MIDI zařízení, klasické zvukové moduly, sampler a další MIDI zařízení také dnes ke svému individuálnímu nastavení. S MIDI I/o série UR-C můžete kombinovat nejnovější audio rozhraní s milovanými MIDI zařízeními. Můžete si tak být jisti, že každý aspekt zvuku zní přesně tak, jak si to máš.

    SuperSpeed USB 3.1 s USB-C.
    UR-C rozhraní jsou vybavena USB 3.1 Gen 1 SuperSpeed připojením, který umožňuje rychlé, spolehlivé a bezproblémové připojení k počítači Mac a PC či iOS zařízení. Společně s ještě nižší latencí nově vyvinutých čipů SSP3 a nejnovějšími optimalizovanými měniči vám série UR-C poskytne pocit bezpečí během nahrávání. Protože jsou rozhraní UR-C kompatibilní i se standardem USB 2.0, získeš z nižší latence také, když váš UR-C provozujete na počítači bez připojení USB 3.

    Mimořádně odolná konstrukce
    UR-C rozhraní jsou vyrobeny podle nejvyšších standardů kvality a jsou vybaveny robustním kovovým pouzdrem, které odolá všem potížím na cestách. Pokud uděláte záznamy na místě nebo vybavíte své zařízení z jednoho místa na druhé, hrozí vždy nebezpečí nárazu, úderů, pádů nebo škrábanců. Díky vysoké kvalitě zpracování je UR-C dostatečně odolný pro mobilní použití. Nemusíte mít obavy a můžete se spolehnout na to, že vysoce kvalitní komponenty budou vždy fungovat, jakmile začne záběr.

    Můstek dspmixovací Fx Remote
    Software Remote Bridge je určen pro Windows a Mac. Umožňuje bezdrátové ovládání DSP funkcí UR44C nebo UR816C rozhraní přes UR44C, iOS zařízení a App SmixFx, pokud jsou připojeny ke stejné Wi-Fi síti. Se Remote Bridge může hudební zpěvák nebo hudební muzikant jednoduše nastavit nastavení DSP monitoru přímo v záznamové kabině.

    IOS přes CC režim
    Kombinujte váš UR-C s iOS audio aplikací, jako je Steinbergs Cubasis pro iPad, a získáte zcela mobilní nahrávací řešení. Všechny UR-C rozhraní se automaticky přepnou do class Compliant (CC) režimu, pokud jsou připojeny k iPadu nebo iPhonu. UR22C a UR44C lze napájet dokonce i z iPadu pro přes konektor USB-C. Společně s Cubasis nebo jinou iOS audio aplikací můžete s vaším UR-C snadno a intuitivně přehrávat hudbu na svém iPadu nebo iPhonu.

    Cubase AI
    Cubase AI je založen na našem oceňovaném systému hudební produkce Cubase pro a je kompletním řešením, kterým můžete vytvářet vlastní hudbu ve studiové kvalitě. Vezměte Audio nebo MIDI, profesionálně složte hudbu z vašich písní. Vše v jednom softwarovém balíčku. Cubase AI je dokonalý vstup do počítačové hudební produkce. Cubase AI je založen na audio Engine Steinberg, nabízí flexibilní směrování a plně automatické vyrovnání zpoždění. Software podporuje 48 MIDI, 16 nástrojů, 32 audio stop a 16 fyzikální vstupy. Kromě toho obsahuje Cubase AI různé kvalitní zvukové efektové procesory, univerzální pracovní stanice HALION Sonic se a Cubase MixConsole, se kterými můžete své skladby profesionálně mixovat.

    Cubasis LE
    UR-C rozhraní skvěle spolupracuje s iPadem a S CUBASIS LE je aplikace vhodná k vytvoření hudby na vašem iPadu...........“ UR-C rozhraní je velmi kvalitní a snadno se s ní pojede....“ APP je kompatibilní s vaším iPadem, který dodává zvuk. MODEL Cubasis LE vypadá jako velký bratr Cubasis a je velmi snadno ovladatelný. Nahrávat hudbu, upravovat zvuk nebo mixovat písničky je s Cubasisem mimořádně rychle od ruky. Nechte se inspirovat rozmanitými možnostmi. App podporuje až čtyři audio a čtyři MIDI stopy, je vybavena mixážním pultem s efektovými procesory ve studiové kvalitě. S CUBASIS LE vám také nabízí virtuální instrument microsonic s 25 zvuky, virtuální klávesnici, vzorkovací editor a Key editor.

    Mixovací software Dspmixovací Fx
    UUR-C rozhraní umožňují monitoring bez latence s efekty v každém DAW díky vestavěnému DSP čipu. Pro ruutování a nastavení je k dispozici dodaný software dspMixFx. Technologie dspxis je založena na speciálně vyvinutém čipu SSP3 DSP a nabízí monitoring bez latence spolu s uznávaným REV-X-Hall, Sweet Spot Morphing Channel Strip a Guitar Amp Classics pro uživatele každého DAW softwaru. Pokud použíš Cubase, jsou všechny rozšířené monitorovací funkce zcela integrovány do softwarového rozhraní díky jedinečné technologii True-Integrated Monitoring. Ovládejte monitorovací funkce buď pomocí Cubase nebo pomocí samostatné aplikace dspxi Fx.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Vlastnosti audio rozhraní: vč. softwaru
    Kategorie produktu: audio rozhraní

    Výhody

    Monitoring: Monitoring bez latence s efekty
    na desce DSP:
    SSP 3 True Integrated monitoring s efekty v Cubase
    High Pass Filter
    REV-X Hall
    Sweet Spot Morphing Channel Strip

    EAN: 4957812634243
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku