Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

audio rozhraní Steinberg UR22C Recording Pack vč. softwaru

audio rozhraní Steinberg UR22C Recording Pack vč. softwaru
  • audio rozhraní Steinberg UR22C Recording Pack vč. softwaru
  • audio rozhraní Steinberg UR22C Recording Pack vč. softwaru
Cena nyní (s DPH):
9457,- Kč
bez DPH
7816,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    2ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Steinberg
  • Kód: c_2189897

  • UR22C RECORDING PACK
    VŠE, CO WAS POTŘEBUJETE K POŘIZOVÁNÍ VELMI VELKÝCH SNÍMKŮ
    UR22C Recording Pack je kompletní sada, s níž můžete profesionálně nahrávat hudbu, podcasty nebo rozhovory a živě streamovat audio vysílání. UR22C je kompaktní a odolné audio rozhraní, které nabízí všechny přípojky a funkce pro profesionální 32 bit / 192kHz kvalitu. Společně s dodávaným mikrofonem ST-M01 a sluchátky ST-H01 máte vše na startovním startu pro skvělé snímky.

    Startovací sada pro záznam hudby se vším, co potřebujete. Was Seltergem Skilleovým nahrávkem se s ním lze pohrát
    UR22C Recording Pack obsahuje vše was, co potřebujete pro záznam a produkci skladeb ve fantastické kvalitě 32 bit/192 kHz. Kompaktní, odolné audio rozhraní UR22C nabízí různé vstupy pro mikrofony a hudební nástroje, MIDI vstup a výstup. Tím máte všechny možnosti pro získání nástrojů a hlasů ve vynikající kvalitě. Sledování bez latence s efekty během nahrávání. Díky spolehlivému spojení s počítači nebo iOS zařízeními můžete hudbu libovolně nahrávat a mixovat. Dodaný kvalitní kondenzátorový mikrofon včetně kabelu XLR, vhodných sluchátek a softwaru Cubase AI Recording činí z modelu UR22C Recording Pack ideální doplněk pro vaše záznamy.

    Kompletní řešení pro podcasty nebo ASMR produkce
    Rozdělejte své myšlenky, inspirace, nápady a novinky po celém světě tím, že podcastům chcete přehrávat online platformu nebo audio soubory ke stažení. S přístrojem UR22C Recording Pack můžete svůj domov nahrávat pomocí počítače nebo libovolného místa. I když chcete vyrábět obsah pro stále rostoucí oblast ASMR, je s UR22C Recording Pack tou správnou volbou. S dodaným kvalitním mikrofonem, D-Pre mikrofonním předzesilovačem a prvotřídními 32-bit/192 kHz měniči získáte ty nejjemnější detaily pro každý stimulující zvuk.

    Streamujte svoji měřenou velidii živě a najděte si nový follower
    Streaming je skvělá příležitost k oslovení nových cílových skupin i stávajících follower. UR22C Recording Pack je perfektní platformou pro vaše Live streamy. S funkcí Loopback můžete svůj obsah jednoduše streamovat pomocí Facebooku Live nebo jiných platforem. Ať už jde o hudbu, přednášky, let’s play nebo jakýkoli jiný druh výkonu - dodaný studiový kondenzátorový mikrofon a flexibilní a kvalitní vstupy zajišťují, aby byl publikum kvalitní a kvalitní.

    Rozlišení audia 32 bit / 192 kHz
    Měniče série UR-C patří k nejlepším výrobním odvětvím. Vzorkovací frekvence až 192 kHz a rozlišení 32 bitů zajišťují vynikající kvalitu zvuku. Vysoce kvalitní změna je prvním důležitým kritériem kvality každé audio produkce. Při vývoji rozhraní UR-C naši designéři výrobků strávili spoustu času tím, že zjistili optimální komponenty pro vysoce kvalitní převod. Rozhraní UR-C nabízejí vedle prvotřídního zpracování řady UR optimalizovanou kvalitu zvuku, které jsme dosáhli jemným laděním komponent a montáží 32-bitových měničů. Zachycený signál je pak zachycený s maximální přesností a transparentností, takže i ty nejjemnější detaily audiosignálu můžete získat během celého výrobního procesu.

    SuperSpeed USB 3.1 s USB-C.
    UR-C rozhraní jsou vybavena USB 3.1 Gen 1 SuperSpeed připojením, který umožňuje rychlé, spolehlivé a bezproblémové připojení k počítači Mac a PC či iOS zařízení. Společně s ještě nižší latencí nově vyvinutých čipů SSP3 a nejnovějšími optimalizovanými měniči vám série UR-C poskytne pocit bezpečí během nahrávání. Protože jsou rozhraní UR-C kompatibilní i se standardem USB 2.0, získeš z nižší latence také, když váš UR-C provozujete na počítači bez připojení USB 3.

    Mimořádně odolná konstrukce
    UR-C rozhraní jsou vyrobeny podle nejvyšších standardů kvality a jsou vybaveny robustním kovovým pouzdrem, které odolá všem potížím na cestách. Pokud uděláte záznamy na místě nebo vybavíte své zařízení z jednoho místa na druhé, hrozí vždy nebezpečí nárazu, úderů, pádů nebo škrábanců. Díky vysoké kvalitě zpracování je UR-C dostatečně odolný pro mobilní použití. Nemusíte mít obavy a můžete se spolehnout na to, že vysoce kvalitní komponenty budou vždy fungovat, jakmile začne záběr.

    Monitoring bez latence s DSP efekty
    Všechny rozhraní UR-C jsou vybaveny integrovanými rozhraními DSPs. Ty umožňují nahrávat bez latence a nahrávat s efekty v jakékoli DAW. Díky čipu Yamaha SSP3 DSP získáte všechny výhody jedinečné technologie dspmixFX. Patří k nim monitoring bez latence s renomovanou REV-X Hall, Swweet Spot Morphing Channel Strip a Guitar AMP Classics v každém DAW softwaru. Pokud použíš Cubase, jsou všechny rozšířené monitorovací funkce zcela integrovány do softwarového rozhraní díky jedinečné technologii True-Integrated Monitoring. Ovládejte monitorovací funkce buď pomocí Cubase nebo pomocí samostatné aplikace dspxi Fx. Pokud použítáte rozhraní s jiným audio softwarem, můžete pomocí softwaru pro mixování dspxFx UR-C získat přístup ke všem nastavením efektů.

    Předzesilovač mikrofonu třídy a D-PRE
    Série UR-C má předzesilovač D-Pre a nabízí v této cenové třídě nedosaženou kvalitu záznamu. Známý D-Pre předzesilovač od Yamaha poskytuje obzvláště transparentní a detailní zvuk. Detailní výšky, bezvadná dynamika a sytá zaoblená hloubka frekvence jsou značkami mikrofonních předzesilovačů D-PRE. Tento velmi specifický předzesilovač je jedním z nejlepších odvětví a od svého uvedení na trh je stále chvályhodný jak zvukový profis, tak i sdělovací prostředky. Aby bylo možné zachytit a přehrávat věrný a transparentní zvuk, jsou UR-C rozhraní vybavena analogovými a/D převodníky s vysokým rozlišením, kteří podporují audio v profesionální kvalitě 32 bit/192 kHz.

    Kompatibilní s každým běžným audio softwarem
    Naše rozhraní UR-C jsou kompatibilní s každým běžným audio softwarem, který podporuje standard ASIO, Core Audio nebo WDM. Nabízí plně integrovaný monitorovací systém založený na DSP, který můžete používat kdekoli a s každým DAW. UR-CS lze bezproblémově integrovat do Cubase a téměř do jakéhokoliv jiného DAW a umožňuje monitoring bez latence s DSP efekty přes integrovaný DSP čip SSP3 a nejnovější technologii DSPMixFx.

    IOS přes CC režim
    Kombinujte váš UR-C s iOS audio aplikací, jako je Steinbergs Cubasis pro iPad, a získáte zcela mobilní nahrávací řešení. Všechny UR-C rozhraní se automaticky přepnou do class Compliant (CC) režimu, pokud jsou připojeny k iPadu nebo iPhonu. UR22C a UR44C lze napájet dokonce i z iPadu pro přes konektor USB-C. Společně s Cubasis nebo jinou iOS audio aplikací můžete s vaším UR-C snadno a intuitivně přehrávat hudbu na svém iPadu nebo iPhonu.

    Funkce Loopback pro streamování
    S funkcí Loopback rozhraní UR-C přehráváte svůj výkon zcela jednoduše živě na internetu. Pokud je funkce aktivní, zkomprosí se příchozí audio signály (jako mikrofon, kytara nebo linkový signál) s přehráváním zvuku z Cubase nebo jiného DAW softwaru. Mix se pak přenesou zpět do počítače, takže můžete svůj počítač streamovat online pomocí softwaru. Díky integrovaným efektům můžete optimalizovat své zvuky a doplnit například online karaoke o zvuk.

    Cubase AI
    Cubase AI je založen na našem oceňovaném systému hudební produkce Cubase pro a je kompletním řešením, kterým můžete vytvářet vlastní hudbu ve studiové kvalitě. Vezměte Audio nebo MIDI, profesionálně složte hudbu z vašich písní. Vše v jednom softwarovém balíčku. Cubase AI je dokonalý vstup do počítačové hudební produkce. Cubase AI je založen na audio Engine Steinberg, nabízí flexibilní směrování a plně automatické vyrovnání zpoždění. Software podporuje 48 MIDI, 16 nástrojů, 32 audio stop a 16 fyzikální vstupy. Kromě toho obsahuje Cubase AI různé kvalitní zvukové efektové procesory, univerzální pracovní stanice HALION Sonic se a Cubase MixConsole, se kterými můžete své skladby profesionálně mixovat.

    UR-C rozhraní skvěle spolupracuje s iPadem a S CUBASIS LE je aplikace vhodná k vytvoření hudby na vašem iPadu...........“ UR-C rozhraní je velmi kvalitní a snadno se s ní pojede....“ APP je kompatibilní s vaším iPadem, který dodává zvuk. MODEL Cubasis LE vypadá jako velký bratr Cubasis a je velmi snadno ovladatelný. Nahrávat hudbu, upravovat zvuk nebo mixovat písničky je s Cubasisem mimořádně rychle od ruky. Nechte se inspirovat rozmanitými možnostmi. App podporuje až čtyři audio a čtyři MIDI stopy, je vybavena mixážním pultem s efektovými procesory ve studiové kvalitě. S CUBASIS LE vám také nabízí virtuální instrument microsonic s 25 zvuky, virtuální klávesnici, vzorkovací editor a Key editor.

    WaveLab LE
    UR22C Recording Pack vám také umožní velmi výkonný software pro začátečníky, s KTERÝM můžete audio profesionálně upravovat a zveřejňovat. WaveLab LE je založen na programu WaveLab pro, známém celosvětovém softwaru pro Master a audio zpracování. Obsahuje přes 20 audio procesorů a plugin. Stačí uživatelsky přívětivé rozhraní pro vaše přání a vytvoříte osobní prostor, se kterým můžete pracovat velmi rychle. Využijte profesionální analytické funkce, jako je 3D spektrální pohled a optimalizujte si své audio soubory i do těch nejjemnějších detailů. WaveLab LE podporuje mnoho formátů pro běžné audioformáty jako WAV, AIFF, OGG, FLAC a MP3. Obsahuje také možnost audio montáže až se dvěma stopami.

    Mixovací software Dspmixovací Fx
    UUR-C rozhraní umožňují monitoring bez latence s efekty v každém DAW díky vestavěnému DSP čipu. Pro ruutování a nastavení je k dispozici dodaný software dspMixFx. Technologie dspxis je založena na speciálně vyvinutém čipu SSP3 DSP a nabízí monitoring bez latence spolu s uznávaným REV-X-Hall, Sweet Spot Morphing Channel Strip a Guitar Amp Classics pro uživatele každého DAW softwaru. Pokud použíš Cubase, jsou všechny rozšířené monitorovací funkce zcela integrovány do softwarového rozhraní díky jedinečné technologii True-Integrated Monitoring. Ovládejte monitorovací funkce buď pomocí Cubase nebo pomocí samostatné aplikace dspxi Fx.

    Studiový kondenzátorový mikrofon ST-M01
    Díky čistému a vyváženému frekvenčnímu procesu může model ST-M01 držet s mnohem dražšími studiovými mikroskopy. Vysoce citlivý kondenzátorový mikrofon pokrývá široký frekvenční rozsah a zachytí i ty nejjemnější nudy audio zdroje. Ať už se jedná o hlas, akustickou kytaru nebo jakýkoli jiný nástroj - ST-M01 zajišťuje vynikající kvalitu záznamu.

    Studiová sluchátka ST-H01
    Studiová sluchátka ST-H01, která jsou součástí UR22C Recording Pack, nabízejí nezkreslený a neutrální zvuk. Díky tomu je ideálním společníkem pro poslech při záznamu a mixování písní. Uzavřený design zabraňuje přeslechu (Bleding) signálu sluchátek do mikrofonu při nahrávání zvuku. To je obzvláště důležité, pokud si jako zpěvák chcete sami nahrávat.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Vnější výška: 47 mm
    Vnější délka: 159 mm
    Vnější šířka: 159 mm
    Vlastnosti audio rozhraní: vč. softwaru
    Hmotnost: 1000 g
    Kategorie produktu: audio rozhraní

    Výhody

    Monitoring: Monitoring bez latence s efekty
    na desce DSP:
    SSP3 True Integrated monitoring s efekty v Cubase
    High Pass Filter
    REV-X Hall
    Sweet Spot Morphing Channel Strip

    EAN: 4957812634342
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku