Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Apple iPhone 5C 16GB White

Apple iPhone 5C 16GB White
Cena nyní (s DPH):
17748,- Kč
bez DPH
14668,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: t_08890813

  • Apple iPhone 5C 16GB WhiteZařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Každá vlastnost, kterou iPhone 5c nově nabízí, musí kladně zodpovědět jednu otázku: Zlepší to celkový zážitek? Proto je barvám iPhonu 5c věnována stejně intenzivní pozornost jako všemu, co Apple dělá. Plocha displeje a barvy tapet jsou navrženy tak, aby doplňovaly exteriér. Díky tomu je používání iPhonu o tolik poutavější a příjemnější.

    Tohle je iPhone s úplně novým designem, jak jste ho ještě neviděli – ani nedrželi. iPhone 5c je krásně, neomluvně plastový a ožívá pěti jednoznačně křiklavými barvami. Ocelová kostra pod hladkým povrchem bezešvého vnějšího pláště zajišťuje nosnou integritu. iPhone 5c tak v ruce uklidňuje solidním dojmem.

    Spouštějte své oblíbené aplikace na iPhone 5c. Čtěte blog, který vás baví. Stáhněte si a pusťte video, co vám právě přistálo v mailu. Užívejte si hry s grafikou na úrovni herních konzolí. Dělejte všechny věci, které na iPhonu děláte rádi – rychlostí, na jakou jste zvyklí.

    Čip A6 je extrémně úsporný, takže můžete všechny funkce a aplikace na iPhonu využívat celý den. Aniž byste museli řešit výdrž baterie.

    iPhone 5c podporuje ještě víc sítí než dřív. Takže si teď ještě víc lidí může užívat vysoké rychlosti stahování a odesílání. K operátorům, jejichž sítě iPhone podporuje, neustále po celém světě přibývají další. Proto na cestách můžete ultrarychlé sítě využívat na víc místech.

    8megapixelový fotoaparát iSight díky sofistikovanému pětičlennému objektivu produkuje překvapivě ostré a kvalitní fotky. A senzační panoramatické záběry s vysokým rozlišením, do kterých dostanete nacpaný fotbalový stadión. Kopce Skotské vysočiny. Nebo dechovku, kterou vám kamarád pozval na narozeniny pod okno.

    iPhone 5c přichází s novou aplikací Fotoaparát, která pozvedne vaše fotografování. Fotit teď můžete i ve čtvercovém formátu. A máte na výběr z osmi filtrů, které můžete aplikovat před nebo po pořízení záběru. Filtrem Instant dáte skupinovému snímku z pláže barvy klasických instantních fotek. Filtrem Chrome zdůrazníte barevné vyznění západu slunce. A filtrem Noir zachytíte svůj autoportrét v dramatické černobílé.

    Při nahrávání videa v HD rozlišení 1080p se teď trojnásobným zoomem dostanete blíž ke svému subjektu. Stabilizace videa pomáhá uhladit roztřesené záběry adrenalinových okamžiků. (Už jste někdy natáčeli běh s býky?) Rozpoznávání až deseti tváří se postará o to, aby se nikdo neztratil v davu. A možnost fotit v průběhu nahrávání videa se hodí, když chcete v rámci jednoho příběhu vyprávět jiný.

    iPhone 5c má novou kameru FaceTime HD. Větší pixely a zdokonalený snímač se zadním osvitem zajišťují lepší citlivost při slabém osvětlení – třeba když chcete přátelům doma ukázat západ slunce na pláži v Thajsku. Přes FaceTime můžete taky uskutečňovat audiohovory s ještě čistším zvukem než přes širokopásmové audio.

    Čistší, jednodušší ikony. Rozhraní, které působí plynule a živě. A nové funkce, které naplno využívají technologii uvnitř. Se zatím nejbarevnějším iPhonem se krásně doplňuje.

    Naplánujte si poradu. Poslechněte si cestou do práce chilloutový playlist. Nastavte si připomínku, abyste se před letem do Říma podívali na počasí. Ať potřebujete – nebo chcete – cokoli, na iPhonu 5c máte aplikace, se kterými to půjde.

    Užijte si víc zábavy s iPhotem a iMovie. Buďte produktivnější s Pages, Numbers a Keynote. Objevujte své oblíbené žánry s Podcasty a iBooks. S iPhonem 5c můžete dělat ještě víc, stažení po stažení.

    iCloud vám umožňuje přistupovat k vašemu obsahu, ať máte zrovna po ruce iPhone, iPad, iPod touch nebo Mac. Díky novým funkcím v iOS 7 je teď ještě nepostradatelnější než dřív. I kdyby byl iPhone jediným zařízením Apple, které máte, pomocí Sdílení fotografií na iCloudu můžete posílat fotografie a videa na iOS zařízení svých přátel. Můžou je komentovat a do sdílených streamů vystavovat vlastní fotky a videa. A nový zámek aktivace v aplikaci Najít iPhone ztíží každému kromě vás možnost používat vaše zařízení nebo ho prodat.

    Technické parametry:

    Mobilní operační systém: Apple iOS 7
    Procesor: Apple A6
    Počet jader: 2
    Frekvence procesoru: 1.3 GHz
    Grafické jádro: PowerVR SGX543MP3
    Interní paměť: 16 GB
    Paměť RAM: 1 GB
    Paměťové karty: ne
    Displej: IPS Retina
    Velikost displeje: 4 "
    Rozlišení displeje: 640 x 1136 px
    Počet barev: 16.7 mil.
    Dotykový displej: kapacitní
    GSM: 850/900/1800/1900 MHz
    GPRS: ano
    EDGE: ano
    WCDMA: 850/900/1700/1900/2100 MHz
    UMTS: ano
    HSDPA: ano
    LTE: ano
    Dual SIM: ne
    Fotoaparát: 8 Mpx
    Automatické zaostřování: ano
    Clona: f/2.4
    Digitální zoom: ano
    Vestavěný blesk: LED
    Video: 1920 x 1080 px 30 sn./s
    Fotoaparát (přední): 1.2 Mpx
    GPS: A-GPS/GLONASS
    Digitální kompas: ano
    Senzor Gyro: ano
    Senzor pohybu: ano
    Senzor okolního světla: ano
    Senzor přiblížení: ano
    Klávesnice: ne
    FM tuner: ne
    MP3 přehrávač: ano
    Podpora audio formátů: AAC (8 až 320 kb/s), chráněné AAC (z iTunes Storu), HE-AAC, MP3 (8 až 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (formáty 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX a AAX+), Apple Lossless, AIFF a WAV
    Video přehrávač: ano
    Podpora video formátů: H.264, AAC-LC, , MPEG, MJPEG
    Mikrofon: ano
    Reproduktory: 1x vestavěný reproduktor
    Bluetooth: ano
    Bluetooth specifikace: v4.0
    NFC: ne
    Wi-Fi: ano
    Wi-Fi specifikace: 802.11a/b/g/n
    DLNA: ne
    HDMI výstup: ne
    Výstup na sluchátka: 1x Jack 3.5 mm
    Napájení: vestavěný nabíjecí akumulátor Li-Ion
    Kapacita akumulátoru: 1510 mAh
    Doba hovoru (3G): 600 min
    Pohotovostní doba (2G): 250 h
    Rozměry (V x Š x H): 124.4 x 59.2 x 9 mm
    Hmotnost: 132 g

    Obsah balení: komunikátor, Lightning/USB kabel, napájecí adaptér, sluchátka
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku