Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

76389 LEGO® HARRY POTTER™ Hogwarts™ KHandleiden

76389 LEGO® HARRY POTTER™ Hogwarts™ KHandleiden
  • 76389 LEGO® HARRY POTTER™ Hogwarts™ KHandleiden
  • 76389 LEGO® HARRY POTTER™ Hogwarts™ KHandleiden
  • 76389 LEGO® HARRY POTTER™ Hogwarts™ KHandleiden
Cena nyní (s DPH):
4042,- Kč
bez DPH
3340,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: LEGO Harry Potter
  • Kód: c_2357563

  • Prožijte maximální napětí v nejslavnějších místnostech zámku Hogwarts™! V komoře hrůzy se Harry Potter™ musí postavit proti tomu Riddle a obrovským babiliskům. V velikém hale čekáte na svou práci mluvící klobouk a další kouzelnické pomůcky. Všude hlasité nervy a obracečka z Cornwallu! Zvláštní doplňky: Voldeport™ lze považovat za exkluzivní zlatou jubilejní minifiguru a 6 magických prvků překvapení.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 1176
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Hogwarts™ KHandleiden
    Věkové kategorie: od 9 let
    Kategorie produktu: LEGO® HARRY POTTER™

    Výhody

    LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Kkommuna Schlems (76389) je univerzální modulární herní sada. Impozantní hračka vybila všechny fanoušky Harry Potter filmů.
    10 minifigurek: Harry Potter™, Ginny Weasley, tom Riddle, Colin Creesey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood™, Gilderoy Lockhart, Albus Dumbledore™, Aurora Sistra a Fast Bezhlavý Nick.
    Více místností s plným funkčností a známými minifigurami nabízí dětem nesčetné možnosti přehrát oblíbené filmové scény a zobrazit si vlastní příběhy.
    Tento magický modulový systém přidává děti od 9 let do dalších prostor a vytváří celý zámek Hogwarts™.
    Tento model je 40 cm vysoký, 40 cm široký a 11 cm hluboký a lze jej snadno kombinovat s jinými stavebními sadami LEGO® Harry Protter™.
    Rychlá sluchátka bez hlavy jsou speciální mini figurka, která ve tmě svítí. Pohyblivý basilisk má výklopné čelisti, hlavu se 2 otočnými klouby a ocas ze 3 výměnných dílů.
    Obsahuje exkluzivní zlatou figurku Voldeport™ a LEGO® Harry Potter Magie. To oslaví 20. Výročí značky LEGO®. Obsahuje také 6 maských prvků překvapení za účelem sběru (z celkem 16).
    LEGO® Harry Potter™ obsahuje oblíbené charakteristiky, fantastické bytosti a známá místa housenek z filmů. Hračky jsou skvělým dárkem pro děti, které si chtějí sami vychutnat magie filmů.
    Stavebnice LEGO® splňují přísné normy kvality v tomto odvětví již od roku 1958, takže je jednotná a kompatibilní a pokaždé se perfektně skládat a lze je snadno znovu rozebrat.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016913583
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku