Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

76187 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Venom

76187 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Venom
Cena nyní (s DPH):
1956,- Kč
bez DPH
1617,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Marvel Super Heroes

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Marvel Super Heroes
  • Kód: c_2305859

  • S pomocí LEGO® Marvel Sider-Man - Venom (76187) můžete na vzorek vytvořit všechny marné detaily legendárního Marvel Superschurku - také s jeho dolchimovanými zuby. Věrná replika k sestavení a detailním fanouškům Venomu a Spider-Man filmům je tak sofistikováno a autentické detaily krutého světa Symboly rád napodobují. Toto obrovské tlamy s dolním zubem, zatočeným dlouhým jazykem a nízkými černými čele upoutají pozornost. Robustní základna s odolnou jmenovkou vničíná Venom působivým na ostatních modelech LEGO Comic. Modely LEGO SteinenLEGO pro dospělé propůjčují tomuto každodennímu životu a radosti se objevuje při kreativních stavebních projektech..............“ stavebnicové sady LEGO LEGO LeinenLEGO pro dospělé umožňuje objevovat radost z toho, co se skrývají. Tyto dechberoucí modely k sestavení a vystavení jsou skvělým narozeninám, vánočními vánočními vánohami nebo odměnou pro všechny, kteří se zajímají o modelářství či kulturu v komisním.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 565
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Venom
    Věkové kategorie: od 18 let
    Kategorie produktu: LEGO® MARVEL SUPER HEROES

    Výhody

    LEGO® Marvel Sider Man – Venom (76187) je jednou z nejstražnějších vlastností Universum Marvel. Skvělý model pro dospělé, pro sestavení a nastavení.
    Legendární symbolika s dolochovými zuby a otočnou dlouhou hladkou stojí na odolné základně se šipkou.
    Tento sběratelský sběratelský sběratelský papír bude i po splavné fázi výroby ještě dlouho těšit.
    Jako dospělý Marvel Fan nebo LEGO staviš je replika tohoto slavného filmového šurku tou pravou stavebnicovou projektem pro tebe!
    Tento senzační model je 19 cm vysoký, 9 cm široký a 19 cm hluboký. Venom bude mít v obývacím pokoji či kanceláři velký zájem a přitáhne pozornost.
    Můžete nádherně vypnout a zbavit se každodenního života, když sestavíte model ze 565 LEGO® kameny pro stavění Venom.
    Díky přiloženému stavebnímu návodu se můžete ihned pustit do práce a začít s fascinujícím stavebním projektem.
    Řada sady LEGO® pro dospělé poskytuje úžasný zážitek ze stavění. Úžasné modely pro vytváření fascinují každého nadšeného staveništi.
    Stavebnice LEGO® splňují přísné normy kvality v tomto odvětví již od roku 1958, takže je jednotná a kompatibilní a pokaždé se perfektně skládat a lze je snadno znovu rozebrat.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016913088
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku