Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

76156 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Postup DOMO

76156 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Postup DOMO
  • 76156 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Postup DOMO
  • 76156 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Postup DOMO
  • 76156 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Postup DOMO
  • 76156 LEGO® MARVEL SUPER HEROES Postup DOMO
Cena nyní (s DPH):
2526,- Kč
bez DPH
2088,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: LEGO Marvel Super Heroes
  • Kód: c_2361680

  • Sada LEGO® Marvel „Výstup DOMO“ (76156) umožňuje dětem prozkoumat detailní vnitřní život kosmické lodi Eternaly a poté změřit velké bylinky mezi 6 mini figurkami superhrdiny a dvěma zlodividními Devianty. Sada hraček - kosmická loď a akce „superhrdina“ Junge Superhrdina se v této hrací sadě milují s koolnou kosmickou lodí. Děti mohou 6 Enanals – Makari, Ikaris, Thara, Sersi, Druig a Phastos – doprovázet svým skvělým kosmským plavidlem. 3 boční stěny lze sklopit, aby se mimo jiné získal přístup do kokpitu, do vybavení a do laboratoře. Když se však lídra Deviantů potopí s jeho komplic, děti musí použít kosmickou loď, aby zbaďovaly. S minifigurami Druig a Pastos jsou součástí sady LEGO, které jsou proto perfektním dárkem pro figurku na Minibravách. Hrací sady pro film „The Eternas“ – nejlepší hračka LEGO Nadchne vás také jako perfektní vánoční dárek nebo narozeninový dárek.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 1040
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Postup DOMO
    Věkové kategorie: od 8 let
    Kategorie produktu: LEGO® MARVEL SUPER HEROES

    Výhody

    Stavebnicové hračky LEGO® Marvel „vzestup DOMO“ (76156) ukazují dětem, jak vypadá vesmírná loď Eternaje, a poté umožňují nesčetné válečné hry a Action s kostkami a dvěma figurkami Deviant.
    Obsahuje 6 minifigurek - makari, Ikaris, Thara a Sersi i dvě exkluzivní postavy Druig a Photos. Součástí jsou také 2 deviantní akční figurky a Kro, vůdce deviant, kosmická loď, vybavení a příslušenství.
    Veim má velkou duelu mezi Eternamem a Devianty, kteří potřebují všechny své supersíly. Kosmická loď Eternaje s detailním vnitřním životem je vhodná pro fantazické hry na roli!
    Hledáte na hračku superhrdina pro děti? Hrací sada LEGO® Marvel pro film „The Eternas“ obsahuje 6 Coole Minifigure a 2 deviantních akčních figurek. was pro skvělá vánoční dárek nebo narozeninový dárek pro děti od 8 let!
    Kosmická loď Eternaje je 22 cm dlouhá a přitahuje v dětském pokoji všechny pohledy. Kromě toho souprava LEGO® Marvel nabízí „stoupání DOMO“ množství fantazie superhrdin.
    Tato snadno sestavitelná hračka obsahuje srozumitelný návod k sestavení, který dětem umožní rychle hrát se superhrdly.
    Hračky LEGO® Marvel pro film „The Eternas“ jsou dobrodružstvím a akcí Kino vlastních rukou! Stylové miniaturní figurky k odběru umožňují nesčetné fantazistické hry na roli a dobrodružství.
    Stavební hračky LEGO® splňují přísné odvětvové standardy, aby byly jednotné a kompatibilní a aby se pokaždé snadno spojily a opět rozdrtily - a to již od roku 1958.
    LEGO® kameny a části jsou podrobeny testu odolnosti proti pádu, horku, tlaku a torze a analyzovány tak, aby tento hračka pro děti splňovala přísné bezpečnostní a kvalitativní normy.

    EAN: 5702016619362
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku