Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě

75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
  • 75318 LEGO® STAR WARS™ Dítě
Cena nyní (s DPH):
2200,- Kč
bez DPH
1818,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® STAR WARS

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO StarWars
  • Kód: c_2255198

  • LEGO® Star Wars™ a dekorativní model „dítě“ (LEGO 75318) nadchne kolonivostí zobrazeného vzoru. Autentické detaily oblíbené figurky filmu, která je milovná pro baby Yoda, jsou zobrazeny podle LEGO®. Dítě může hýbat hlavu, uši a úst, aby se dívat velmi rozdílně, a vzít si do ruky své hrací hračky, přiložené spínací kliky, stejně jako ve „Star Wars: The Mandalorian“. Absolutně bezokouzlující sada je skvělá dárek pro děti od 10 let a každý model Star Wars™, který přináší výborně srozumitelný návod na sestavení LEGO® pro nové výzdobou na tvůrčím procesu. Tento stavebkový model zahrnuje info plaketu a LEGO® miniaturní figurku, která doplní okouzlující dekorativní model. LEGO® Star Wars™ pro všechny! Skupina LEGO® od roku 1999 stále napodobuje kultovní plavidla, plavidla, housenky a postavy z Universum legendárního Star Wars. Produktové spektrum LEGO® Star Wars™ vyvedl úspěšný LEGO® a zahrnuje nesčetné herní sady a dekorační modely, které nadchnou fanoušky každého věku.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Výhody

    Fanoušci mohou svou vlastní verzi hračky „dítě“ (75318) do série TV „Star Wars: The Mandalorian“ z LEGO® postavit a napodobit autentické detaily podle LEGO® Art, aby si vytvořili skvělý deko model.
    Tento stavební model (nový od listopadu 2020) představuje všechny ničím neobyčejné detaily této slavné Star Wars™. Hlavy, uši a ústa lze například pohybovat, aby se změnil tisk obličeje.
    Součástí sady je také spínací hnětací model - hračka dítěte, která může v ruce držet figurka, info plaketa a mini figurka dítěte LEGO® pro doplnění hodnotného dekoratéma.
    Tento 1.073-dílný LEGO® Star Wars™ je úžasným narozeninám nebo vánočním dákem a skvělým překvapení pro děti od 10 let a všem fanouškům řady TV „Star Wars: The Mandalorian“.
    Model LEGO® je 19 cm vysoký, 21 cm široký a 13 cm hluboký. I když tento dekorativní model zabírá jen málo místa, zaujme dítě všude, kde jej postavíte.
    Při konstrukci tohoto modelu bez baterií si můžete skvěle poradit sami nebo společně s ostatními. Kdo může čas, bude mít velké přátele na fantastickém modelu Star Wars™, a to jak na stavebním modelu, tak na dekoračním modelu.
    Je model určen pro Star Wars™, který LEGO® ještě nemá? Žádný problém. Součástí sady je ilustrovaný návod krok za krokem, díky němuž si můžete každý fanoušek vědomě vyvlastnit.
    Je k dispozici souprava LEGO ® Star Wars™ a napodobuje slavné scény jako hrami na kolečkách, zváží vlastní příběhy nebo jednoduše sestaví a prezentuje autentické repliky.
    LEGO® kameny lze snadno spojit a opět rozpojit, aniž by bylo třeba vynasnažit se o moc! Odpovídají nejvyšším brankovým standardům, takže jsou vždy konzistentní a kompatibilní a lze je snadno zastrčit do zásuvky.
    LEGO® kameny a části se promíjí hojně, aby LEGO® Star Wars™ mohl sbít nejvyšší bezpečnostní a kvalitativní standardy na zemi a ve vzdálených galaxiích!

    EAN: 5702016928570
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku